STUDENTFEST 2007!

0 stele

745 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 26 feb 2007

STUDENTFEST 2007!
Cu o tema foarte actuala, SINTETIC. Globalizare. Socializare. Sterilizare, cel mai mare festival studentesc de arta isi desfasoara cea de-a XVI-a editie intre 17-23 aprilie 2007 la  Timisoara.
Pe langa sectiunile deja consacrate, precum: Film, Fotografie, Arte plastice, Arhitectura, Literatura, Teatru, Muzica, anul acesta StudentFest a mai crescut cu 2 sectiuni: Dans si Publicitate.

Desi e o sectiune atat de tanara, Publicitatea vine de la inceput cu evenimente mari: o seara de vizionare de spot-uri publicitare romanesti si straine intr-un spatiu deschis, cu acces liber pentru toata lumea, expozitie de print-uri din colectia AdPrint, conferinte, debate-uri, workshop-uri moderate de specialisti ai Advertising- ului din agentii de publicitate well-known, as Leo Burnett, TBWA Merlin si altele.
Sa fii participant la Publicitate e foarte usor: trimiti o scrisoare motivationala pe alexandra.cioclov@ yahoo.com, alexandra.cioclov@ gmail.com, in care sa atingi urmatoarele puncte:
    * Nume, prenume, date de contact;
    * Facultatea la care inveti si/sau unde lucrezi;
    * De ce doresti sa participi la StudentFest?
    * De unde ai auzit de StudentFest?
    * De cand esti interesat/a de publicitate?
    * Ai mai participat la festivaluri/ concursuri de publicitate?
    * Ce lucrari ai facut in domeniul advertising- ului?
    * Ai primit vreo recunoastere/ premiu/diploma?
    * Ce invitati ai vrea sa vezi la StudentFest la sectiunea de Publicitate?
La aceasta scrisoare de motivatie, te rog sa atasezi si o lucrare/un draft de lucrare pe care o consideri reprezentativa pentru activitatea ta in acest domeniu sau un print/spot in care sa ilustrezi tema StudentFest 2007.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!