Studenti din Iasi, premiati in cadrul unor competitii internationale

0 stele

647 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 14 mar 2013

Studenti din Iasi, premiati in cadrul unor competitii internationale

Studenti din Iasi, de la Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" si "Al. I. Cuza", s-au remarcat in cadrul unor competitii internationale. Tinerii au fost premiati la Targul International Bhak Liezen din Austria si la Targul de Intreprinderi simulate Belfair din Belgia.

Prima echipa de studenti din Iasi, de la Universitatea Tehnica "Gh. Asachi", a fost formata din Diana Zdrobis, Ovidiu Farcasi si Bogdan Istrate care au conceput o intreprindere simulata in cadrul unui proiect, intitulat "De la teorie la practica prin intreprinderea simulata". Multumita lui, echipa de studenti a obtinut premiul al doilea la Targul International Bhak Liezen din Austria.

 

Agentiile au inceput recrutarile pentru joburile de vara

Angajatori de Top 2013, sansa ta de a prinde un job in IT, finante, banci

Cele mai noi produse tehnologice prezentate la Consumer Electronics Show 2013


Cea de-a doua echipa de studenti din Iasi, de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", a fost alcatuita din Ana Maria Trandafir, Gabriela Bilivolschi, Roxana Tomescu, Ioana Adochitei, Bogdan Balteanu, Nicoleta Gheta, Alexandru Ursache, Elena Grigoras, Ana Mosii si Ionut Partenie. Echipa s-a clasat pe prima pozitie la Targul de Intreprinderi simulate Belfair din Belgia, gratie produsului "Riviere Hotel".

Reusitele studentilor au fost posibile datorita proiectelor POSDRU, accesate de universitatile iesene.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!