Studentie.ro iti da raspunsurile de care ai nevoie! Vino in weekend la Sala Palatului

Studentie.ro iti da raspunsurile de care ai nevoie! Vino in weekend la Sala Palatului 5 1
5 stele

1102 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 15 mar 2012

Studentie.ro iti da raspunsurile de care ai nevoie! Vino in weekend la Sala Palatului

Echipa Studentie.ro te asteapta sambata si duminica (17-18 martie) la Sala Palatului pentru a iti oferi informatiile de care ai nevoie. Esti licean si te afli in cautarea unei facultati din tara sau strainatate? Esti student si vrei resurse pentru facultate sau ti-ai dori sa pleci cu bursa? Esti masterand si ti-ar prinde bine o serie de sfaturi profesioniste? Atunci esti asteptat la standul Studentie.ro din cadrul Targului International de universitati, RIUF.


Hai sa iei contact cu echipa Studentie.ro! Vino sa vorbesti cu niste tineri care iti pot indruma pasii in educatia ta universitara. Primesti pe loc flyer-ul care iti ofera codul castigator. Odata introdus, acesta iti va aduce automat 10 banuti virtuali. Cu ajutorul lor iti vei putea descarca mult doritele materiale pentru studiu.

Pune orice intrebare are legatura cu studentia, admiterea in facultati, plecarea la studiu in strainatate, sfaturi pentru viitoarea ta cariera profesionala si, echipa Studentie.ro va fi acolo sa te ajute. Nu esti familiar cu site-ul? Vei fi indrumat pe loc in categoriile pe care acesta le cuprinde. O sa descoperi o serie de subiecte de interes real pentru tine.

Nu, nu te speria! Suntem buni nu doar la studiu, ci si la distractie! Teatru, concerte, party-uri, afla despre toate pe Studentie.ro. Pentru ca stim ca iti plac concursurile, nu rata sectiunea cu pricina si poti castiga bilete la film, teatru, carti s.a.

Daca te-ai hotarat sa faci cunostinta cu echipa Studentie.ro, nu uita ca ne gasesti la Sala Palatului sambata si duminica (17 - 18 martie) in cadrul Targului de universitati internationale din Europa de Est, RIUF! Te asteptam cu drag!

RIUF se afla la cea de a X-a editie, la care vor fi prezente peste 100 de universitati din 15 tari. Mai mult, printre cei sositi la targ se vor numara primele 30 de universitati din lume, ca de exemplu University of Cambridge sau Harvard University.

 

 

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  STUDENTIE.RO  targ   Universitati 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!