Studentie.ro s-a aflat la cel mai mare targ de universitati internationale

Studentie.ro s-a aflat la cel mai mare targ de universitati internationale 5 1
5 stele

1203 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 19 mar 2012

Studentie.ro s-a aflat la cel mai mare targ de universitati internationale

S-a incheiat cea de-a X-a editie de la Bucuresti, a Targului international de universitati din Europa de Est, RIUF.  Echipa Studentie.ro a fost prezenta si ea la Sala Palatului, astfel ca a facut cunostinta cu tinerii dornici de a isi dezvolta cariera profesionala.

Unii indrazneti, altii mai mult sau mai putin timizi, multi insotiti de parinti, tinerii paseau curiosi printre standuri. Expozantii i-au atras cu oferte diverse. Cu bratele pline de cataloage, pliante, pixuri, cei sositi la Sala Palatului au aflat, asadar care sunt variantele pentru a studia peste hotare.

Echipa Studentie.ro aflata si ea la evenimentul desfasurat pe parcursul a celor doua zile, 17 si 18 martie, i-a cunoscut pe acesti tineri, care constientizeaza potentialul pe care il au si oportunitatea de a studia in afara tarii. Veseli, cu zambetul pe buze, au fost incantati sa afle mai multe despre facilitatile oferite de site-ul Studentie.ro. Cei care nu aveau cont pe site, si-au exprimat dorinta de a isi face chiar pe loc contul. "Cine stie, acasa ma iau cu altceva, mai bine acum!" a afirmat o studenta, anul III la Cibernetica. S-a apropiat, deci rapid de laptopul aflat la stand.

Atenti erau si parintii. Din dorinta de a le oferi o educatie aleasa copiilor, erau interesati sa afle cat mai multe sfaturi si trucuri. Echipa Studentie.ro nu si-a prezentat doar sectiunile din site, precum: Burse si scoli de vara, Study abroad, Admitere facultate, Concursuri. Au fost oferite studentilor sfaturi pentru pasii lor urmatori, ca de exemplu, facultatea pe care o vor alege. Buni cunoscatori ai mediului academic, cei din echipa Studentie.ro au iscat discutii cu tinerii sositi la stand.

RIUF va fi prezent si la Timisoara in data de 20 martie, dar si la Iasi pe 22 martie.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  STUDENTIE.RO  targ   Universitati 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!