Studentie.ro te asteapta la RIUF!

0 stele

1111 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 15 mar 2013

Studentie.ro te asteapta la RIUF!

Cel mai mare targ international de universitati isi deschide portile in acest weekend, in zilele de 16-17 martie, la Sala Palatului din Bucuresti. Esti invitat sa explorezi si tu oferta de studii a universitatilor prestigioase prezente la RIUF 2013 si sa afli ponturi studentesti utile la standul Studentie.ro!

Vrei sa pleci la studii in strainatate, dar nu stii ce ai de facut? Ti-ar placea sa intri intr-o comunitate formata din tineri, ca si tine, cu aspiratii si interese similare? La standul Studentie.ro de la RIUF 2013 vei fi intampinat de o echipa de oameni calzi si bine informati care iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Tot aici vei avea sansa de a-ti face un cont pe site-ul Studentie.ro, pentru a avea acces la ultimele informatii in domeniu, a descarca proiecte si referate si a interactiona cu studenti, masteranzi, doctoranzi si tineri profesionsti!

La targul de universitati RIUF 2013, desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti in perioada 16-17 martie, vor fi prezente peste 100 de universitati internationale din Europa si din SUA.

Nu poti ajunge la RIUF Bucuresti? Vino la Timisoara, in data de 19 martie, sau la Iasi, in 21 martie!

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!