Studentie.ro te invita la Targul EDU

Studentie.ro te invita la Targul EDU 5 1
5 stele

1048 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 10 mai 2012

Studentie.ro te invita la Targul EDU

In perioada 11-13 mai 2012 te invitam la standul Studentie.ro din cadrul targului EDU organizat in incinta Romexpo - Pavilion C, Bucuresti.

Prezinta-te la targ pentru a descoperi direct la sursa  informatii despre programe educationale si burse si scoli de vara  presarate cu noutati din campusurile din tara.

La targul EDU vei gasi o expozitie de oferte educationale si pregatire profesionala, documentatie, carti si material didactic, echipamente, mobilier scolar si rechizite. Vor fi prezenti si vor raspunde la intrebarile tale reprezentanti de universitati, ONG-uri, edituri, producatori si comercializanti de  materiale didactice, alaturi de alti jucatori din piata educationala romaneasca.

EDU este un eveniment organizat de catre ROMEXPO, in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si desfasurat sub patronajul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Eveniment sustinut de Studentie.ro.

Program de vizitare:

 

  • 11-12 mai 2012, intre orele 10:00-18:00
  • 13 mai  2012, intre orele - 10:00-16:00


Fie ca esti tanar absolvent de liceu sau facultate, elev de liceu sau student te asteptam cu drag la standul Studentie.ro din inima targului EDU.

Intrare GRATUITA
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  Romexpo  STUDENTIE.RO  edu expo 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!