Studentii admisi la universitati din Marea Britanie beneficiaza automat de burse

0 stele

1095 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  1 mar 2013

Studentii admisi la universitati din Marea Britanie beneficiaza automat de burse

Ca urmare a crizei permiselor de munca, anumite universitati din Marea Britanie au hotarat acordarea automata de burse studentilor romani admisi la facultatile lor. Alte institutii de invatamant superior ofera si ajutoare financiare suplimentare studentilor cu rezultate foarte bune.

In cadrul Saptamanii Educatiei in strainatate, desfasurate la Bucuresti si la Constanta in perioada 2-9 martie, tinerii vor putea afla mai multe despre admiterea in mai bine de 60 de universitati din Europa, vor putea beneficia de "on spot admission" (admiterea pe loc) si de consultatii gratuite.

Tot acum, anumite universitati din Marea Britanie, prezente la targul World Education, vor oferi automat burse studentilor romani acceptati la studii in cadrul lor, pentru a compensa situatia actuala nefavorabila referitoare la permisele de munca.

Universitatea din Salford, de pilda, va oferi o bursa sociala de 1500 lire pe luna fiecarui student admis din Romania, plus una suplimentara, de 2000 lire, acordata acelor studenti cu rezultate foarte bune la invatatura. Nu in ultimul rand, institutia britanica acorda si reduceri, de 1500, respectiv 4000 lire din taxele de studiu pentru master si MBA.

La evenimentul World Education vor lua parte universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Italia si Spania.

Foto: jurnalul.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!