StudentSport da startul unor noi competitii de fotbal si baschet

0 stele

371 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  7 mar 2013

StudentSport da startul unor noi competitii de fotbal si baschet

Ne aflam la startul celei de-a treia competitie de fotbal si a doua competitie de baschet la nivel national. Incepand cu 11 martie 2013, Student Sport va fi prezent in unele dintre cele mai importante orase din Romania, cu ocazia Campionatelor Sportive Universitare. Prima competitie va avea loc la Alba Iulia, deschiderea urmand sa aiba loc pe 11 martie 2013, la aula Universitatii incepand cu ora 15:00.

 

Publicul va asista la spectacole oferite de majorete, concursuri, precum si la un meci demonstrativ intre „Generatia de Aur” si echipa formata din reprezentantii sponsorilor, la fotbal. Printre ambasadorii acestor competitii vor fi: Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici, precum si Virgil Stanescu si Jean Vladoiu.

Studentii din 64 de universitati, din 23 de centre universitare isi vor sustine universitatea in meciurile de baschet si fotbal, in cele 4 faze locale, urmand ca finala sa aiba loc la Bucuresti. in cadrul competitiilor vor participa peste 1 000 de studenti. Astfel ca, etapele zonale vor avea loc: la fotbal intre 11-14 martie la Alba Iulia, 18-21 martie la Iasi, 25-28 martie la Timisoara, 1-4 martie la Bucuresti, la baschet intre 18-21 martie la Sibiu, 1-4 aprilie la Bucuresti, 8-11 aprilie la Bacau, iar la tenis 9-12 aprilie la Bucuresti.

Student Sport este fericit sa anunte faptul ca odata cu inceperea competitiilor, se lanseaza pe 11 martie primul site al sportului universitar care va reuni informatii din domeniul sportului universitar: www.sportuniversitar.ro.

De asemenea se vor publica rezultatele studiului cu privire la sportul universitar din Romania Radiografia sportului universitar, iar esantionul folosit a fost reprezentat de 2 442 de studenti respondenti din 23 de centre universitare din Romania.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: BASCHET  FOTBAL  Competitie  student sport 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!