Studii in America: Top 5 cele mai ieftine state din SUA si la ce universitati poti studia

0 stele

851 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 22 sep 2014

Studii in America: Top 5 cele mai ieftine state din SUA si la ce universitati poti studia

Te gandesti serios ca de la anul sa traiesti si tu visul american. Indiferent de ce spun ceilalti, traiul din America isi va lasa un impact puternic asupra ta, pozitiv de cele mai multe ori, asupra educatiei, mentalitatii si situatiei economice.

Fie ca vrei sa urmezi facultatea in America sau sa-ti continui studiile acolo, dar te impotmolesti cand vine vorba de posibilitati financiare, cel putin la inceput, SUA dispune si de state mai accesibile, dar care nu lasa de dorit cand vine vorba de educatie. Hai sa vedem despre ce state este vorba si la universitati te-ai putea inscrie!

1. Mississippi

Unul dintre cel mai putin populate state din America, Mississippi este o destinatie accesibila din punct de vedere financiar. Avand un PIB foarte scazut, si pretul chiriilor si al vietii in general sunt pe masura. In prezent, statul se dedica producerii de bumbac, orez, soia, carne de pui si peste, in special somn, ceea ce ajuta semnificativ economia.

Universitati la care poti studia: Alcorn State University, Mississippi State University, University of Mississippi, Delta State University, Jackson State University. Afla detalii despre fiecare, aici>>

2. Arkansas

Ca si Mississippi, Arkansas este un stat mai mult rural, daca putem spune asa, care ofera populatiei locuinte la preturi foarte scazute. Are, de asemenea, costuri incredibil de mici pentru a intemeia o afacere.

Universitati la care poti studia aici: Lyon College, John Brown University, Hendrix College, University Of Arkansas, Ouachita Baptist University. Descopera aici>> mai multe universitati si ce presupune procesul de admitere pentru fiecare.

3. Alabama

Un stat care, de asemenea, s-a bazat pe productia de bumbac, Alabama s-a reprofilat acum pe animale, pasari de curte, avand un succes considerabil. Bumbacul ramane o cultura esentiala, insa alunele, legumele si plantele cu efect de sera permit statului sa diversifice interesele agronomice. Cu un cost redus de trai, Alabama detine paduri pe suprafete intinse si resurse hidroelectrice.

Ce universitati poti urma in Alabama: Troy University, Marion Military Institute, The University Of Alabama, University Of Montevallo, Spring Hill College. Afla mai multe detalii aici>>

4. Missouri

Este un stat care se bazeaza foarte mult pe producerea de echipamente de transport in canitati mari, echipamente electrice, metale si masini. Este lider de piata pe sectorul de animale si grau si detine resurse de metale importante ceea ce face ca mineritul si rafinamentele chimice sa contribuie semnificativ la imbunatatirea economiei.

Ce universitati poti urma in Missouri: University Of Missouri-Kansas City, College Of The Ozarks, Truman State University, Saint Louis University-Main Campus, Cottey College. Ce alte universitati cu reputatie exista in Missouri, afla aici>>

5. South Dakota

South Dakota, la fel ca Arkansas si Mississippi, ofera locuinte low-cost pentru populatie si este prezent in mod constant in topul celor mai bune 10 state pentru a face afaceri din America. South Dakota a devenit cu timpul din ce in ce mai competitiva pentru potentialii angajatori, directionand economia tarii in favoarea locuitorilor.

Universitati la care te poti inscrie aici: University of South Dakota, Globe University, Augustana College, Dakota Wesleyan University, Northern State University si multe altele>>

Andreea Catan
Foto: overthehillroadtrip.wordpress.com

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!