Studiu: oamenii cu tatuaje beau mai mult alcool decat ceilalti

0 stele

1706 vizualizari  |  1 comentariu

Studiu: oamenii cu tatuaje beau mai mult alcool decat ceilalti

Oamenii cu multiple tatuaje consuma mai mult alcool decat cei care au doar unul singur sau deloc, a demonstrat un studiu realizat in Franta.

 

Cercetatorii francezi au rugat aproximativ 3.000 de tineri, femei si barbati, sa sufle intr-un aparat etilotest la iesirea din baruri. Dintre cei care au acceptat etilotestul, tinerii tatuati s-au dovedit mai mari consumatori de alcool decat cei lipsiti de tatuaje. Studii anterioare au demonstrat ca persoanele tatuate sunt mai predispuse sa adopte comportamente riscante, precum sexul neprotejat, furtul, violenta si consumul de alcool, in comparatie cu cele netatuate.

 

Tot studiul realizat de cercetatorii francezi a sugerat faptul ca profesorii, parintii si doctorii sunt de parere ca tatuajele si piercing-urile sunt posibile "insemne" ale persoanelor consumatoare de cantitati mari de alcool. Cu toate acestea, au avertizat specialistii, doctorii nu ar trebui sa ii eticheteze din start pe cei cu tatuaje si piercing-uri, drept mari consumatori de alcool, fara alte investigatii.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: ALCOOL  piercing  oameni tatuati  consum alcool  tatuaj 
Comentarii

Raspunde-i

opinia mea? cine pm a scris mizeria asta? biroul cominternului din 1952? e aberant...

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!