Sute de oportunitati de cariera pentru studenti si absolventi, la Targul de Cariere Sibiu!

0 stele

674 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Sute de oportunitati de cariera pentru studenti si absolventi, la Targul de Cariere Sibiu!

Vino la Targul de Cariere Sibiu, care se desfasoara in 22-23 octombrie la Centrul de Afaceri! Te asteapta aici sute de oportunitati de cariera: joburi cu norma intreaga sau part-time, programe de voluntariat, stagii de practica si internshipuri platite. Cei peste 20 de angajatori prezenti la targ ofera posturi in domenii precum IT & software, servicii, consultanta, industria hoteliera, telecom si industria componentelor auto.

Targul de Cariere este deschis miercuri si joi (22-23 octombrie), intre orele 10 si 16, iar accesul este gratuit. Evenimentul se desfasoara la Centrul de Afaceri Sibiu, corpul A (str. Nicolaus Olahus nr. 5).

Vino cu CV-ul eJobs completat minim 90% si intri in cursa pentru un laptop si un smartphone, oferite cu sprijinul partenerului eJobs.

Partenerii evenimentului sunt Arvato Bertelsmann, AtoS IT Solutions and Services, Siemens, Stefanini si Visma Software, iar printre participantii la targ se numara Ceprocs, CGS, IMC, IndSoft, Jobs4Hotels, Keep Calling, Kromberg & Schubert, Marquardt, Reken si Trenkwalder. La targ vor participa si reprezentanti ai universitatilor „Lucian Blaga” si „Alma Mater”, iar la standul de consiliere in cariera iti poti imbunatati CV-ul pe loc.

Workshop gratuit

Esti pasionat de IT? Atunci reprezentantii Siemens te asteapta si si la workshop-ul dedicat, „Siemens Challenge”, care se va desfasura in 23 octombrie, de la ora 12.00, la etajul 1, corpul A al Centrului de Afaceri. Accesul la workshop este gratuit si se realizeaza pe baza de inscriere pe site-ul www.targuldecariere.ro.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Targ de Handmade Fairy Tale Targ de Handmade Fairy Tale