Targul de Cariere in aceasta toamna: sute de companii, mii de oferte de angajare la nivel national. Inscrierile continua

0 stele

1233 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Targul de Cariere in aceasta toamna: sute de companii, mii de oferte de angajare la nivel national. Inscrierile continua

Targul de Cariere, cea mai mare retea de profil din Romania, isi deschide portile si in aceasta toamna, in 14 mari orase din Romania, dar si la Chisinau. Evenimentul a devenit a doua optiune la nivel national, dupa Internet, unde tinerii romani cauta sa-si inceapa ori sa-si schimbe cariera.

Lunile octombrie si noiembrie aduc la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Galati, Constanta, Craiova, Bacau si Suceava sute de companii, care cauta sa angajeze tineri cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, cu studii superioare. Clujul, Iasiul si Timisoara se vor bucura de doua editii: un targ dedicat mediului IT si unul altor domenii, precum financiar, marketing, financiar. Inscriile companiilor continua in fiecare oras.
 


O noutate incepand din acest sezon consta in schimbarea orarului de vizitare: 10.00 - 19.00.
Tinerii in cautarea unui inceput de cariera sau cei care doresc sa isi schimbe locul de munca se vor bucura nu doar de zeci de oferte de angajare, ci si de training-uri si seminarii, in cadrul Atelierului de Cariere.  Participarea la aceste evenimente este gratuita, iar in cadrul lor, participantii vor putea afla cum sa se integreze rapid la birou, cum sa lucreze mai bine cu managerii, dar si discutii despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personala si multe altele. Toate aceste informatii sunt oferite de traineri instruiti sau de companiile care doresc sa sustina traininguri in cadrul Atelierului de Cariere. Astfel, companiile doritoare au acces direct la peste 5.000 de participanti.
 


„Faptul ca la standurile Targului de Cariere se afla in permanenta reprezentanti din departamentele de recrutare ale companiilor angajatoare este o mare oportunitate pentru candidati. O discutie de cateva minute cu un recruiter te poate plasa direct in lista scurta a candidatilor vizati cu prioritate pentru anumite posturi. intalnirea fata in fata cu angajatorii este o sansa buna pentru orice candidat de a se informa pe indelete despre companiile si joburile care il intereseaza, dar si de a se prezenta cum crede mai bine in fata recruiterilor. Participarea la targurile de locuri de munca face deci informarea mai eficienta si poate scurta, in functie de cat de bine se prezinta fiecare candidat, perioada necesara in mod traditional selectarii pe un post. In definitiv, participarea la asemenea evenimente creste sansele de angajare ale oricarui candidat, pentru ca fiecare din noi e mai convingator in carne si oase decat poate fi intr-un CV depus la un sediu companie sau pe internet”, spune Radu Neag, PR Manager la Targul de Cariere.

Mai multe detalii, informatii si calendarul complet al targurilor pot fi gasite pe site-ul www.targuldecariere.ro.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: oferte de joburi  ANGAJATORI  targ de cariere 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Targ de Handmade Fairy Tale Targ de Handmade Fairy Tale