Team Pub: Not just a pub, just Team Pub!

0 stele

3017 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Team Pub: Not just a pub, just Team Pub!

Team Pub a aparut ca o materializare a unui vechi dorinte. Ideile de amenajare a vechiului spatiu unde se regaseau de vanzare materiale textile, s-au imbinat, credem noi, perfect.

 

Nu am dorit sa asimilam cuvantul PUB cu celebrele si prea`cunoscutele Irish Pub-uri, astfel incat am pastrat lemnul de esenta tare, scaune si mese inalte, ascultam muzica anilor `60-`90, dar ne intampinam clientii si cu mese joase, canapele de piele si alte piese si idei care pot fi considerate "ne la locul lor" de catre unii carcotasi..

Avand in spate experienta in acest domeniu ce se intinde pe cativa ani, am dorit sa ne facem simtita prezenta si in Centrul Istoric al urbei. Suntem fratiorul cel mic si nazdravan al celor 2 cafenele Caffe Bordo, fiind astfel sub umbrela experientei, certitudinii si a artei de a ne trata clientii cu cel mai mare respect.

Numele nostru implica o munca de echipa, o idee simpla dar care "spune" multe.

Suntem o "echipa" tanara, dinamica si pregatita sa va oferim voua, clientilor nostri, clipe de neuitat, zile si seri imbracate in haina distractiei, momente unice si mereu cate ceva nou.

Team Pub, nu este decat un pub, putem spune ca reprezinta "Lumina si sufletul Lipscaniului", find singurul pub ce s-a ambitionat sa apara pe una dintre cele mai vechi si in acelasi timp cele mai cunoscute strazi din Bucuresti.

Personalitati marcante ale trecutului, regele Elvis Presley si diva blonda Marilyn Monroe, stau si ei martori in geamurile noastre, vrand sa "spuna" ca aici e locul unde poti simti din nebunia acelor ani, ai tineretii fara griji, ai rock`n`roll`-ului, ai frumusetii istoriei.

De aceea, tu cititorule, anunta-ti prietenii si hai la noi ! Ai garantia ca iti vei face alti prieteni si alaturi de ei vei simti de ce ne laudam atat. Esti bine-venit sa fi parte din istorie.

Contact:

Strada Lipscani, nr 36, colt cu Selari, sector 3, Bucuresti

0723-729.429
0760-323.417

teampub@yahoo.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: CLUB  Pub  Bucuresti 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!