Tehnici tantrice pentru orgasm multiplu

Tehnici tantrice pentru orgasm multiplu 4 1
4 stele

3076 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Tehnici tantrice pentru orgasm multiplu

Principalele tehnici tantrice, o abordare intens spirituala a sexului, va pot ajuta sa atingeti minunatul orgasm multiplu prin intermediul fluxului energetic pe care il transmiteti reciproc in intimitate.

 

Chiar daca va veti simti stangaci la inceput, sexul tantric va deveni treptat o practica accesibila pentru voi. In afara de nivelul superior al placerii pe care il atingeti, beneficiati si de o conexiune emotionala constanta de-a lungul timpului. Iata cateva tehnici tantrice pentru incepatori:

 

Ambientul

Atmosfera este esentiala pentru inducerea dispozitiei tantrice, asa ca iubiti-va intr-un spatiu confortabil, aerisit si eliberat de orice distragere a atentiei. Foloseste o aroma afrodisiaca pentru camera, precum iasomia, ylang-ylang-ul sau trandafirul. Acest context spatial va va ajuta enorm sa intrati in starea tantrica, aceea a uniunii chakrelor (canalelor energetice ale organismului).

 

Respiratia

Stati in sezut, fata in fata, respirand in acelasi timp. Urca-te in poala iubitului tau (pozitia yab-yom) si inspira cand el expira si invers. Lasa-i energia vitala sa iti inunde trupul si imagineaza-ti cu aerul lui circula prin toate portiunile corpului tau.

 

Privirea

In sexul tantric, ochii deschisi se afla la baza conexiunii profunde in intimitate. Surprinzator, este mai greu decat crezi sa nu iti inchizi pleoapele. Respecta ideea in sine, nu o lua ca pe o regula. Observa pas cu pas actul vostru sexual, vei incepe sa privesti cuplul vostru cu alti ochi.

 

Ritmul

Preludiul constituie 90% din sexul tantric, deci luati-o incet. Cu cat va excitati mai lent si mai profund, cu atat mai puternica va fi tensiunea sexuala la final (pentru ca orgasmul multiplu sa aiba loc). Relaxati-va si inspirati adanc pe nas, pana cand va simtiti stomacul extins la maximum, apoi eliberati pe gura aerul, foarte lent. Priviti-va indelung, atingenti-va si concentrati-va pe senzatii, emotii si transformari interioare. La final, actul intim nu se poate incheia decat intr-o forma multi-orgasmica.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!