TELEFON FILARET TRANSPORT ROMANIA - GRECIA (Creta)

TELEFON FILARET TRANSPORT ROMANIA - GRECIA (Creta) 4 6
4 stele

24726 vizualizari  |  9 comentarii

TELEFON FILARET TRANSPORT ROMANIA - GRECIA (Creta)

FILARET-Telefon:  0232.213.881-Compania noastra a luat fiinta  in anul 1991 ,avem  un numar de 100 de angajati , obiectul principal de activitate al societatii este efectuarea de transporturi de persoane in trafic intern si international si  poseda un parc de 70 autocare corespunzator (cea mai moderna flota de autocare VOLVO din Romania) pentru calatorii de agrement comode si in deplina siguranta.  Lunga activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti !

   
Curse regulate cu autocare Mercedes, Volvo de confort  trei stele zilnic Romania - Grecia (Creata) din orasele: IASI, TG-FRUMOS, BOTOSANI, PASCANI, SUCEAVA, ROMAN, BACAU, ADJUD, FOCSANI, RAMNICU SARAT, BUZAU, BUCURESTI etc.. - GRECIA (Creta) in orasele: Salonic, Katerini, Atena, Pireas,Iraklion, Rethimno, Hania, Hersonissou, Malia, Ayos Nicolaos, Ierapetra, Sitia).

Pt. inf si rezervari sunati la nr : mobil: 0749.473.468 ; mobil: 0731.770.975, Id yahoo : filaret_iasi2008 , web: http://www.acfilaret.ro


 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Comentarii

Raspunde-i

Dna Dumitriu de la biroul Atena este un model de solicitudine. Multumim pentru serviciile de buna calitate!

Raspunde-i

cate ore faci din atena in botosani

Raspunde-i

In ce zile ale saptamanii sunt plecarile din romania spre grecia?

Raspunde-i

AS DORI SA VA INTREB,IN BACAU,UNDE AVETI OPRIREA SI DESCARCAREA BAGAJELOR,DEOARECE VREAU SA TRIMIT DIN HANIA-CRETA TREI VALIZE,SI IN CE ZILE SI LA CE ORE TRECETI PRIN HANIA PENTRU LUAREA BAGAJELOR.VA MULTUMESC ANTICIPAT.

Raspunde-i

una din cele mai sigure si serioase firme de transport persoane cu care am calatorit pana acum

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

TELEFON AUTOGARA ATLASSIB CONSTANTA TELEFON AUTOGARA ATLASSIB CONSTANTA