TELEFON GARA CFR CONSTANTA

TELEFON GARA CFR CONSTANTA 3 24
3 stele

60967 vizualizari  |  9 comentarii

TELEFON GARA CFR CONSTANTA

Telefon Gara CFR Constanta: 0241 666 952

Municipiul Constanta se afla pe magistrala feroviara, electrificata, Bucuresti-Constanta, via Fetesti-Medgidia. Datorita legaturii cu nodul feroviar Bucuresti, la Constanta se poate ajunge din toate zonele tarii. Din Constanta exista o linie care face legatura cu statiunile de pe litoralul romanesc: Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Neptun, Mangalia.

Prin Medgidia se poate ajunge la Tulcea. In timpul verii, "Trenul Soarelui" leaga Constanta de majoritatea oraselor din tara ("Ardeal": Cluj Napoca-Sighisoara-Brasov-Ploiesti-Buzau-Constanta-Mangalia; "Cozia": Ramnicu Valcea-Piatra Olt-Pitesti-Bucuresti-Constanta; "Somes": Satu-Mare-Targu Mures-Brasov-Ploiesti-Buzau-Constanta-Mangalia; "Calatis": Bucuresti-Constanta).

Legaturi cu alte orase: Bucuresti, Ploiesti, Braila, Craiova, Timisoara, Cluj Napoca.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  Autostrada Soarelui  club vansses constanta 
Comentarii

Raspunde-i

DUPA CE-AM SUNAT 1 ORA LA GARA CONSTANTA SI NU MI S-A RASPUNS DELOC,AM SUNAT LA GARA BRASOV UNDE,DUPA CATEVA APELURI,IMEDIAT MI-A RASPUNS O DOAMNA DRAGUTA. CUM E POSIBIL SA EXISTE ATATA NESIMTIRE LA DOAMNELE NOASTRE OPERATOARE CARE ,IN LOC SA STEA SI SA NE DE-A INFORMATIILE DE CARE AVEM NEVOIE,SE PLIMBA SAU ELE MAI STIU CE FAC...CUM??? SI APOI SE PLANG CA NU SUNT PLATITE....PAI NICI 0,001 BAN NU V-AS DA!!!!!!!!!!!!

Raspunde-i

SUN DE LA ORA 22:00 SI NICI ACUM NU IMI RASPUNDE NIMENI,ASTA E CHIAR NESIMTIRE CURATA!! E MAI MARE RUSINEA SA NU POTI AFLA NISTE INFORMATII,SA VA FIE RUSINE!!

Raspunde-i

Incredibil, dar adevarat. Am sunat si mi s-a raspuns imediat, chiar cu o voce placuta

Raspunde-i

Am sunat si eu de mai multe ori la numarul de sus si a sunat mereu ocupat, dar am gasit o alta solutie: am sunat la informatii si am cerut numarul de tel, am vazut ca e cel de sus si i-am zis doamnei ca la acel numar nu se raspunde si mi-a facut legatura si asa am reusit sa vorbesc cu cineva de la gara :) sper sa va ajute si pe voi pe mai departe

Raspunde-i

aveti doar poze frumoase, dar din pacate serviciile lasa de dorit. Voiam un numar de telefon pentru ca am nevoie de informatii dar din pacate nu exista.

Raspunde-i

rusine SNCFR ,sa nu aveti voi un ne de tel unde poti obtine informatii utile...suna ocupat ori numar ne alocat,iar unde ti se raspunde nu obtii informatii complete,RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Raspunde-i

de ce nu bagati in imagine un tren romanesc ? va este rusine ca traiti in romania? sau va ordonat seful sa bagati un tren strain? niste lingai si ordinari !despre transportul cu trenul in romanica noastra , este jale cu j mare dar mergem inainte , nu avem ce sa facem insa nu am idee cand doamne iarta ma s o inbunatati ceva in cfr ul asta , cand s or satura astia sa mai fure , cat vor sa si mai ingrase conturile. as vrea sa traiesc clipa in care sa vad ca li se intampla la fel ca ex presedintele egiptului, sa li se blocheze conturile, ei atunci sa i vezi! ca nu e usao sa te obisnuiesti sa traiesti cu 3 lei pe zi dupa ce iti achiti toate datoriile!

Raspunde-i

02141 666 952 e tel bun

Raspunde-i

Asa e! Ori nu e bun numarul, ori... Romania???? Cred totusi ca nu e numarul pentru informatii.

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!