Teste psihometrice "1000 de modalitati pentru a va evolua personalitatea, creativitatea, inteligenta si gandirea laterala"

0 stele

905 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Teste psihometrice '1000 de modalitati pentru a va evolua personalitatea, creativitatea, inteligenta si gandirea laterala'

Autori: Ken Russell, Philip Carter

Aceasta carte cuprinde 40 de teste psihometrice absolut noi si doua teste de inteligenta. Testele psihometrice acopera subiecte variate ca asumarea riscurilor, rolul de conducator, optimismul, agresivitatea, tactul, ambitia, toleranta si imaginatia. Sunt incluse aproximativ 1000 de intrebari individuale, raspunsurile si punctajele pentru toate testele.

In ciuda enormei capacitati a creierului uman, oamenii utilizeaza in medie doar 2% din puterea cerebrala potentiala. De aceea exista posibilitati uriase de a ne extinde considerabil puterea cerebrala, iar testarile regulate reprezinta o metoda cheie pentru a face acest lucru.

Cartea de fata este adecvata pentru toate persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 80 de ani care doresc sa se supuna testelor si sunt de asemenea excelente pentru pregatirea interviurilor de angajare.

Folositi cartea aceasta, si alte carti din seria dedicata testelor IQ, ca mod placut si informativ de a va testa, evalua si extinde puterea cerebrala!
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!