Top 10 aplicatii care nu trebuie sa lipseasca din smartphone-ul tau

Top 10 aplicatii care nu trebuie sa lipseasca din smartphone-ul tau 4 18
4 stele

20536 vizualizari  |  1 comentariu

Top 10 aplicatii care nu trebuie sa lipseasca din smartphone-ul tau

Dezvoltarea sistemelor de operare pentru telefoanele mobile si aparitia unui val de aplicatii pentru smartphone-uri inseamna eficientizarea multor activitati. Acest lucru se aplica inclusiv studentilor, care daca stiu ce aplicatii sa-si instaleze pe telefonul mobil, vor putea profita de accesul la unele informatii disponibile pana de curand doar prin intermediul PC-urilor.

 

Top Ten Reviews  a realizat o selectie a celor mai bune aplicatii recomandate majoritatii studentilor.

 


Evernote
Evernote

Daca nu ati descoperit pana acum avantajul tehnologiilor cloud, Evernote va va convinge de utilitatea acestor servicii. In principal, Evernote va lasa sa luati notite pe telefonul mobil. Insa nu este vorba doar despre atat. Avantajul este ca, odata ce v-ati creat un cont pe serverul Evernote, puteti trimite in cloud notitele respective, iar ulterior le puteti accesa de pe orice alt dispozitiv mobil sau PC sau tableta.


Wikipedia Mobile
Wikipedia Mobile

Wikipedia Mobile este varianta mobila a celebrei enciclopedii online. Cu ajutorul aplicatiei puteti cauta si accesadiferite informatii, biografii, tutoriale etc. care sunt extrem de utile.


Dictionary.com (aplicatia)
Dictionary.com (aplicatia)

Cine crede ca stie la perfectie limba engleza sa ridice mana sus. Nimeni? Normal, este aproape imposibil sa cunosti absolut toate cuvintele si intelesul lor si in limba materna, dar in engleza... Dictionary.com este site-ul pe care probabil l-ati folosit de nenumarate ori pana acum. Din fericire exista si o modalitate mai lejera de accesarea a continutului site-ului prin intermediul aplicatiei native.


Facebook mobile
Facebook mobile

Studentii se mai si distreaza, nu doar invata 24 de ore din 24. Asa ca o aplicatie precum Facebook mobile nu trebuie sa lipseasca din smartphone-ul vostru, mai ales ca toate sistemele de operare mobile au cate o versiune de Facebook dedicata. Nu trebuie sa va mai spunem noi ce trebuie sau ce puteti face cu Facebook-ul. Asa ca daca telefonul vostru inteligent nu vine cu Facebook Mobile preinstalata, dati o tura pe internet si descarcati-o.


Google Search
Google Search

Motorul de cautare al Google nu are nevoie de laude din partea noastre. Stiti foarte bine ca fara Google incepem sa ne descurcam cam greu in viata de zi cu zi. Daca aveti un telefon cu Android, aplicatia nativa Google Search este preinstalata pe terminal. Daca nu, o puteti descarca pentru majoritatea platformelor software existente.


SugarSync Mobile
SugarSync Mobile

SugarSync este un serviciu de stocare de date online care va permite sa sincronizati toate device-urile voastre care au conectare la internet. Aplicatia SugarSync Mobile va permite, de asemenea, sa accesati datele stocate de pe orice dispozitiv portabil. Este un instrument excelent pentru stocarea cursurilor si a altor documente.


Where
Where

Aplicatia Where va auta sa gasiti cu usurinta persoane si locatii. Nu trebuie decat sa introduceti numele unui restaurant, de exemplu, iar aplicatia va va ghida spre locul respectiv.


gFlash
gFlash

Telefonul mobil sau tabletele PC pot fi folosite in acest moment pentru pregatirea unor cursuri, pentru invatat si studiat, mai exact. gFlash este un instrument util care va ajuta sa creati flashcarduri pe diferite domenii.


Groupon Mobile
Groupon Mobile

Aplicatia va ajuta sa gasiti cele mai bune oferte de produse si servicii. Va ajuta sa economisiti bani.


Zoho Docs
Zoho Docs

Zoho este o suita office pentru dispozitive mobile, mai bine spus un vizualizator de documente. Din pacate nu puteti edita texte sau alte documente, dar ramane o aplicatie utila pentru citirea textelor.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  smartphone  tehnologii  OPERARE 
Comentarii

Raspunde-i

din cele 10 aplicatii mentionate mi s-au parut inutile sau ca exista alternative mult mai bune decat cele mentionate. Sa fim sinceri sunt o gramada de aplicatii mult mai utile cum ar fi de ex: skype, places, google maps, sau yahoo messenger, go weather, realcalc si de ce nu si angry birds (pt cursurile ingrozitor de plictisitoare). Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar pare un top facut doar de dragul de a scrie ceva.

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!