Top 10 aplicatii utile pentru studenti

0 stele

621 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 28 aug 2014

Top 10 aplicatii utile pentru studenti
Sa fii un student eminent in epoca moderna este mai usor si la indemana ca niciodata. Gadgeturile moderne furnizeaza zeci de aplicatii care ajuta studentii sa faca mai usor fata anilor de facultate. De la calculatoare ultraperformante, la librarii online sau video ori organizatoare de taskuri, descopera zece aplicatii extrem de utile in anii studentiei!

1. Any.do - aplicatia care te ajuta sa iti organizezi mai bine taskuri, iar principalul avantaj este ca agenda poate fi sincronizata cu alte device-uri, astfel inca sa poata fi accesata de pe orice fel de gadget si de oriunde.

2. Dropbox - este o aplicatie care permite stocarea online a informatiilor, fisierelor, fotografiilor si a altor tipuri de documente, astfel incat sa nu iti mai faci niciodata griji ca pierzi un curs sau un proiect de facultate.

3. Scribd - aplicatia care iti pune la dispozitie cea mai mare librarie online din lume; iti permite accesul la carti, documente si informatii share-uite de oameni din toata lumea, care te pot ajuta sa in proiectele tale studentesti.

4. Mathway - ofera solutiile la cele mai complicate probleme si exercitii de geometrie sau algebra.

5. Feed.ly - daca vrei sa fii la curent cu toate stirile dintr-o zi sau dintr-un anumit domeniu, dar nu vrei sa pierzi timp intrand pe fiecare publicatie online in parte, descarca-ti agregatorul RSS si bucura-te de tot fluxul de stiri dorit intr-un singur feed.

6. Studious - un reminder util, care te ajuta sa nu mai uiti niciodata orele si datele examenelor, cursurilor si nici sa nu mai ratezi deadline-uri.

7. SelfControl - aplicatia care te ajuta sa nu te mai lasi usor distrat de diverse surse online de distractie in timp ce studiezi pentru un examen; aplicatia blocheaza temporar accesul la site-urile tale preferate.

8. TED - este o librarie video care inglobeaza cele mai tari interviuri, discursuri inspirationale si conferinte care te pot inspira atat in viata de zi cu zi, cat si in proiectele pentru facultate.

9. RealCalc Scientific Calculator - este un calculator performant care rezolva rapid chiar si cele mai complicate ecuatii; este o aplicatie perfecta pentru un student la matematica.

10. Snap2PDF - aplicatia care transforma orice imagine in PDF cu un singur click; nu mai trebuie sa copiezi paginile cartilor pe care le pozezi intrucat le poti transforma instantaneu intr-un PDF.

Foto: Mytechquest.com

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!