Top 10 costume de Halloween care nu ar trebui sa fie sexi

Top 10 costume de Halloween care nu ar trebui sa fie sexi 4 8
4 stele

47472 vizualizari  |  1 comentariu

Top 10 costume de Halloween care nu ar trebui sa fie sexi

Halloween-ul este, in primul rand, o sarbatoare 'de speriat'. Cu toate acestea, pentru a condimenta atmosfera, petrecaretii apeleaza adesea nu doar la costume de monstri, ci si la unele ceva mai sexi. Totusi, exista cateva optiuni de-a dreptul exagerate si de evitat! Iata un top 10 al costumelor de Halloween care nu ar trebui sa fie sexi!
 


Fantoma cea sexi de la Opera
Fantoma cea sexi de la Opera

Ideea era sa fie de speriat, nu de excitat, acest costum. Dupa cate se pare, fantoma de la Opera s-a transformat intr-una care vrea sa dea fiori, dar de placere, nu de teama!
 


Domnisoara Krueger
Domnisoara Krueger

Freddy Krueger este unul dintre cele mai horror personaje din cinematografia de gen, iar un costum de Halloween care sa il reprezinte ar putea fi alegerea ideala pentru a-ti speria amicii! Nu insa cand vine vorba de un costum pentru domnisoare, cu haine sfasiate si o gheara absolut oribila.
 


Bucatareasca cea sexi
Bucatareasca cea sexi

Pe langa faptul ca acest costum nu este deloc in ton cu atmosfera Halloween-ului, mai este si total nepotrivit! Mai degraba s-ar potrivi pentru jocuri de dormitor, decat la o petrecere cu tematica!
 


Vanatoare sexi de fantome
Vanatoare sexi de fantome

Daca v-a placut filmul 'Ghostbusters' ('Vanatorii de fantome'), cu siguranta acest costum nu o sa va impresioneze. Costumul nu este deloc original (nici macar dragut!), asa ca mai bine spuneti... 'Pas!'
 


Clovn sexi
Clovn sexi

In cazul in care suferiti de o fobie fata de clovni, atunci acest costum are toate sansele sa va bage in sperieti in noaptea de Halloween. Daca nu, renuntati rapid la idee! In definitiv, clovnii trebuie sa fie amuzanti, nu sexi!
 


Papusa Chucky cea sexi
Papusa Chucky cea sexi

Revenind la filme, o alta alegere neinspirata de costum de Halloween este cea de papusa Chucky. Si daca fetele pot fi numite adesea 'papusi', nu este cazul ca acestui apelativ sa ii fie adaugata continuarea... Chucky. Nu la petrecerea de Halloween, in orice caz.
 


Mumia sexi
Mumia sexi

Mumiile sunt intr-adevar infricoasatoare, insa nu te transformi intr-una daca iti aplici pe corp cateva haine care imita (foarte prost, de altfel) bandajele in care erau acestea infasate. Daca nu iti doresti sa arati ca o domnisoara care a gresit destinatia, evita sa porti un asemenea costum la petrecerea de Halloween!
 


Spiridusul sexi
Spiridusul sexi

Se poate ca acest costum sa fie fantezia unora dintre barbati, dar in niciun caz nu este unul potrivit pentru petrecerea de Halloween! Nu este deloc 'de speriat' si este mult prea 'golas'!
 


Calugarita sexi
Calugarita sexi

Poate perfect pentru a indeplini o fantezie, costumul de calugarita sexi nu este in niciun caz potrivit pentru petrecerea de Halloween... decat daca vrei sa sochezi, si nu neaparat intr-un mod placut.
 


Monstrul prajiturilor cel sexi
Monstrul prajiturilor cel sexi

V-ati speria la vederea unui asemenea costum? Cu siguranta, nu! O fi Monstrul prajiturilor de temnut pentru cei mici, dar in niciun caz nu va impresiona la petrecerea adultilor de Halloween (si Doamne fereste sa apara la cea a celor mici!).
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: COSTUME  HALLOWEEN  costume de Halloween 
Comentarii

Raspunde-i

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!