Top 3 cele mai nereusite remake-uri din toate timpurile

0 stele

2087 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Top 3 cele mai nereusite remake-uri din toate timpurile

Realizarea unui remake dupa un film de succes este intotdeauna o alegere riscanta. Si daca unele dintre acestea sunt reusite, o multime dau gres si sunt desfiintate de critici. Descopera, in continuare, trei dintre cele mai nereusite remake-uri din toate timpurile!

 

1. Psycho

 

"Psycho" (1998) este un remake al productiei regizate de celebrul Alfred Hitchcock si este considerat, adesea, unul dintre cele mai nereusite din istoria cinematografiei. Filmul in regia lui Gus van Sant nu este altceva decat o copie nefericita, in color, a un film devenit clasic. Nu este de mirare, asadar, ca a primit doua premii Zmeura de Aur (din trei nominalizari).

 

2. Godzilla

 

Un alt remake realizat in 1998, "Godzilla" a avut la baza o pelicula japoneza. Insuccesul de care a avut parte si reactia negativa a criticilor i-a oprit pe producatori sa creeze si continuarile pe care si le doreau initial.

 

3. Planet of the Apes

 

Remake-ul din 2001 al peliculei lansate in 1968 nu a avut parte de cele mai grozave opinii din partea criticii de specialitate, fiind considerat, mai degraba, un film nereusit. Remake-ul a fost regizat de Tim Burton si a beneficiat de un oarecare succes la boxoffice, insa nu a reusit sa castige si apreciarea criticilor care au declarat ca acesta nu se ridica nici pe departe la nivelul originalului.

 

Autor: Dana Saporan

 

 

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FILM  nereusit  remake 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!