Top 3 exercitii fizice care iti cresc libidoul!

0 stele

1848 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Top 3 exercitii fizice care iti cresc libidoul!
Oricine isi doreste, indiferent ca este barbat sau femeie, sa aiba o viata sexuala fericita. Insa, pentru acest lucru trebuie sa tineti cont de anumite aspecte care afecteaza direct sau indirect partidele de amor.
 
Potrivit sexologilor, exercitiile fizice le sunt foarte utile femeilor, deoarece le ajuta sa fie mai flexibile si sa se gandeasca si la noi pozitii sexuale care le vor face viata amoroasa mai frumoasa.
 
1. Exercitiile Kegel
 
Acest tip de antrenament face minuni. Musculatura planseului pelvin se intareste in urma exercitiilor Kegel, iar partidele de sex vor fi mai placute si orgasmul mai intens.
 
2. Exercitiile cu mingea de fitness
 
Antrenamentul cu mingea de fitness intareste muschii fesieri si coapsele, dar lucreaza si muschii abdominali si ai bratelor. Toate exercitiile de acest fel au efecte senzationale pentru experientele intime ale doamnelor si domnisoarelor.
 
3. Exercitiile cardio
 
Acest tip de antrenament poate fi practicat foarte usor si acasa. Exercitiile cardio cuprind si saritul corzii sau aerobicul, astfel ca nu este greu sa le practicati. Daca aveti si o bicicleta eliptica, este cu atat mai bine. Antrenamentul cardio va ajuta sa prelungiti actul sexual si sa va bucurati mai mult timp de senzatiile placute.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!