Top 4 pozitii sexuale ciudate in care arzi cele mai multe calorii!

0 stele

3015 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Top 4 pozitii sexuale ciudate in care arzi cele mai multe calorii!

Unii sexologi sunt de parere ca partidele dese de amor ne ajuta sa scapam de surplusul de kilograme, insa nu orice pozitie sexuala te ajuta sa slabesti.

Va prezentam in continuare trei pozitii sexuale pe care trebuie sa le incercati atunci cand vreti sa ardeti cat mai multe calorii.

Avalambitaka

Datorita acestei pozitii ardeti amandoi destul de multe calorii, insa barbatul trebuie sa fie puternic pentru a putea face sex asa.

Avalambitaka este atunci cand barbatul sta in picioare si isi tine femeia cu spatele la el, mainile lui fiind pe fundul acesteia. Femeia sta cu picioarele pe scaun.

Manthana

Si aceasta este o pozitie sexuala solicitanta, dar si foarte excitanta. Femeia sta intinsa pe jos, cu spatele pe sol si fundul ridicat, ducandu-si varfurile picioarelor spre umeri. Barbatul sta putin flexat, deasupra femeii si o tine pe
aceasta de picioare.

Viparitaka

Este o pozitie sexuala buna pentru a arde calorii. Barbatul sta pe jos, in fund, cu picioarele intinse in fata si mainile in spate, pentru a-si tine echilibrul. Femeia sta tot in fund, dar peste el si se tine de gatul acestuia, arcuindu-se pe spate.

Mausala

La fel ca la avalambitaka, barbatul trebuie sa fie foarte puternic, deoarece trebuie sa sustina toata greutatea femeii. Barbatul sta pe jos, in genunchi, iar femeia sta in bratele lui, cu picioarele peste umerii lui.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!