Top 5 lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui niciodata unei fete!

0 stele

992 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Top 5 lucruri pe care nu ar trebui sa i le spui niciodata unei fete!

O fata judeca multe lucruri din alta perspectiva decat cea in care le vezi tu. De aceea, cuvintele pe care i le spui, sunt judecate uneori intr-un mod total nefavorabil tie. Iata mai jos cateva lucruri pe care sa le eviti in discutiile cu ea:


1.    Nu-i vorbi de rau prietenii de sex masculin

O fata te va considera nesigur pe tine daca ii vorbesti de rau prietenii baieti, mai ales daca nu ii cunosti suficient de bine. Cel ma bine ar fi sa iti vezi de propriul joc al seductiei in relatia cu ea sis a ignore defectele prietenilor ei.

 

2.    Te sun vineri

Sa anunti urmatorul pas intr-o conversatie cu cineva caruia incerci sa-I vinzi ceva, e un lucru foarte bun, insa atunci cand e vorba de ea, e o idee cat se poate de neinspirata. In primul rand vei ucide orice urma de spontaneitate in relatia cu ea, anuntand totul exact dinainte, in al doilea rand e ca si cum i-ai comunica nu ma suna sau ai face-o sa para disperata in cazul in care va dori sa te sune.

 

3.    Faci aluzii la viitor prea repede

Asa cum tie iti place sa cuceresti o fata care iti place si nu sa iti cada in plasa din prima, asa ii place si ei sa fie curtata. Daca ea spune ca ii place pizza la prima intalnire si tu ii faci imediat o invitatie sa va vedeti data viitoare la o pizza, farmecul de a se lasa greu cucerita se duce pea pa sambetei. Asadar, nu o “anunta” de la prima intalnire ca o placi si ca de-abia astepti sa va mai vedeti. Las-o sa aiba emotii, indoieli, sa fiarba putin in suc propriu, astfel incat ea sa aiba senzatia dupa cateva intalniri ca te-a cucerit.

 

4.    Ti-am trimis un mesaj ieri dar nu mi-ai raspuns

Nu te avantajeaza deloc aceasta constatare si mai bine ai lasa lucrurile asa cum sunt, trecand peste acest “incident” la urmatoarea conversatie cu ea. Daca ii spui, ii vei arata ca iti pasa ca nu ti-a raspuns, iar cand esti doar la primele intalniri cu o fata nu e recomandat sa o lasi sa stie ca iti pasa, iar in al doilea rand o vei face sa creada ca nu esti sigur pe tine di moment ce faci caz doar din atata lucru.

 

5.    Ce vrei sa faci in seara asta?

Chiar daca tu te gandesti ca ii oferi posibilitatea ca ea sa aleaga ce veti face cand veti iesi, de fapt ea s-ar putea gandi ca nu esti omul cu ideea. Femeilor le plac barbatii care vin cu idei si nu le lasa pe ele sa decida totul in relatie. Asadar, fa-ti temele, cauta niste lucruri interesante pe care ati putea sa le faceti, propune-i-le, si daca ea va avea alte idei accepta-i-le. Altfel nu!


Foto: huffingtonpost.com

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!