Top 5 modalitati de a face bani in studentie

Top 5 modalitati de a face bani in studentie 3 2
3 stele

4743 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  2 mai 2013

Top 5 modalitati de a face bani in studentie

Daca iti propui cu adevarat, in perioada studentiei vei gasi o multime de metode (legale) de a face bani de buzunar. Cum vara, cu vacanta adiacenta, se apropie cu pasi repezi, iata cateva idei pe care le-ai putea pune si tu in practica!


1. Lucreaza ca ospatar

Suna cliseic, dar este unul dintre joburile care te poate ajuta sa faci bani frumosi - macar pentru mare - in vacanta de vara. Este adevarat ca un asemenea loc de munca este departe de a fi bine platit... dar bacsisurile ar trebui sa rezolve si aceasta problema!

Pentru a te asigura ca vei avea parte de bacsisuri generoase, gaseste un job de ospatar, chelner etc. intr-un local foarte populat. Este drept ca vei munci mult, dar rasplata ar trebui sa fie pe masura.


2. Gaseste un job in domeniu

O modalitate de a face bani, dar si de a castiga experienta profesionala in timpul facultatii este aceea de a-ti cauta un loc de munca in domeniul in care studiezi. Nu spune nimeni ca va fi simplu; insa daca incepi de jos si, eventual, te "multumesti" cu un post neplatit de intern, in cele din urma vei obtine si ceea ce urmaresti.


3. Da meditatii

Meditatiile vor fi mereu la cautare. Asadar, de ce nu ai apela si tu la ele pentru a face un ban in plus? Poti da medidatii cunostintelor, intr-o prima faza, dupa care, dupa ce iti faci un "nume", iti vei putea extinde "afacerea". In functie de pregatirea ta, orele de meditatii ti-ar putea aduce bani frumosi!


4. Angajeaza-te in campus

Daca stai in camin - eventual si pe timp de vara? - ai la dispozitie varianta foarte comoda de a te angaja in interiorul campusului studentesc. Teoretic, ar trebui sa ai la dispozitie tot soiul de locuri de munca numai bune pentru bani de buzunar, precum xeroxman, barman, chelner etc.

Un asemenea job te va ajuta sa faci economii, intrucat nu va mai trebui sa dai bani pe transportul in comun. In plus, vei castiga mai mult timp numai si numai pentru tine, deplasandu-te la o distanta foarte mica de casa.


5. Da fuga la mare

Litoralul abunda de joburi pentru tinerii care vor sa imbine utilul cu placutul. De ce nu ai profita si tu de ocazie in vacanta de vara pentru a face bani de buzunar la malul marii?

 

6. Castiga bani cu lucrarea ta de licenta

Lucrarea de licenta pe care te-ai chinuit atat de mult sa o redactezi iti poate aduce bani frumosi din partea Studentie.ro! Cum? Simplu: nu trebuie decat sa... Citeste mai mult>>

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!