Transforma-ti pasiunea in cariera la Enterprise You

0 stele

622 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Transforma-ti pasiunea in cariera la Enterprise You

Vrei sa iti descoperi pasiunile, sa acumulezi noi competente si abilitati, si sa descoperi care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a porni propria afacere? Atunci vino la Enterprise You, un proiect Akcees organizat in colaborare cu Rompetrol.
 
Echipa Akcees te asteapta pe 5-6 iunie la Universitatea Ovidius din Constanta si pe 12-13 iunie la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti. Participarea la eveniment este gratuita si tot ce trebuie sa faci este sa aplici completand formularul de inscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop 

Ce este Enterprise You?

Program de training pan-european dezvoltat in colaborare cu alte 6 organizatii europene, Enterprise You te ajuta sa iti descoperi pasiunile, sa acumulezi noi competente si abilitati si sa inveti cum sa iti construiesti parcursul profesional pe care ti-l doresti. Utilizand o abordare interactiva, programul te va scoate din zona de confort si te va provoca sa pui in aplicare notiunile teoretice prin aplicatii practice si jocuri interactive.

Ce vei invata?

In cele doua zile vei parcurge 11 module diferite care te vor ajuta sa acumulezi abilitati relevante pe piata muncii si competente cheie pentru dezvoltarea ta profesionala. Astfel, vei invata mai multe despre branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate si vei pune in aplicare aceste concepte pentru a genera idei de afaceri cu potential si a invata care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a transforma aceste idei in afaceri de succes. In plus, vei avea ocazia sa discuti in mod direct cu specialisti Rompetrol si sa afli de la ei raspunsurile la toate intrebarile tale.

Cu cine?

Pe parcursul celor doua zile, vei lucra alaturi de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees & Prove PR si PR Manager How to Web & TechHub Bucharest.  Pasionata de comunicare, startup-uri si tehnologie, Irina este trainer profesionist cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii la inceput de drum si a coordonat peste 50 de proiecte, evenimente si programe educationale, in tara si in strainatate.
In plus, vei avea ocazia sa inveti din experienta invitatilor speciali care vor veni alaturi de tine pentru a-ti impartasi propriile experiente.

Ce se intampla dupa?

La finalul celor doua zile de training, te vei alatura unei comunitati internationale de peste 500 de alumni, tineri pasionati de antreprenoriat si dezvoltare profesionala. Astfel, vei avea ocazia sa interactionezi in mod direct cu oameni cu preocupari si pasiuni similare, precum si acces la resurse de invatare si alte oportunitati relevante pentru dezvoltarea ta ulterioara.

Cum aplic?

Daca vrei sa acumulezi abilitati si competente cheie pentru dezvoltarea ta, sa iti descoperi potentialul antreprenorialul si sa inveti care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a-ti transforma pasiunea in business, inseamna ca Enterprise You este programul potrivit pentru tine!

Cu sprijinul Rompetrol, participarea la eveniment este gratuita si tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii completand formularul de inscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop. Asteptam aplicatiile tale pana sambata, 31 mai, iar tu vei afla daca te numeri printre finalisti luni, 2 iunie.

Ne vedem pe 5-6 iunie la Constanta si pe 12-13 iunie la Ploiesti!

Mult succes!
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!