Travel: Descopera un loc de vis la Eforie Nord si rezerva-ti cazare de 1 Mai!

0 stele

1074 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Travel: Descopera un loc de vis la Eforie Nord si rezerva-ti cazare de 1 Mai!

In aceasta perioada rezervarile pentru mini-vacanta de 1 Mai la mare se fac cu viteza luminii, si locurile in care se mai gasesc locuri libere de cazare sunt din ce in ce mai putine.

Si anul acesta cele mai solicitate statiuni pentru mini-vacanta de 1 Mai sunt Vama Veche si Mamaia, unde, doar sa fii vreun mare norocos vei mai gasi locuri de cazare disponibile. La polul opus se afla statiuni precum Eforie Sud si Costinesti, de care, turistii de 1 Mai nu par a mai fi la fel de interesati ca in anii trecuti. 

 
Chiar daca la mare se merge in primul rand pentru plaja, soare, distractie si atmosfera unica de 1 Mai, e ideal cand, pe langa toate acestea te poti bucra si de un loc de cazare in care sa te simti bine.
 
 
Noi am descoperit un astfel de loc la Eforie Nord. Este vorba mai exact de Vila Bella Vista, unde vei avea marea in spatele „casei” si te vei putea bucura putin si de salbaticia peisajelor pe care le poti intalni in primul rand la Vama Veche. Plaja din spatele casei este neamenajata, iar cea mai apropiata plaja de vila, situata intr-un golf, la 5 minute de mers pe jos de locatie, este de asemenea salbatica.
 
 
In momentul scrierii acestui articol, aici inca mai existau locuri de cazare, asa ca ar fi cazul sa va grabiti. Afla mai multe detalii despre acest loc de cazare din Eforie Nord aici
 
 
 
Foto: booking.com
 
 
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!