Tu ce planuri ai pentru 2019? Gestul care iti va schimba viata!

Tu ce planuri ai pentru 2019? Gestul care iti va schimba viata! 5 1
5 stele

439 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Tu ce planuri ai pentru 2019? Gestul care iti va schimba viata!

Poate stii sau poate nu, dar zambetul este una dintre cele mai importante arme ale tale. Si pentru a profita la maximum de acest atu, ai nevoie de un zambet perfect. Pe care il obtii la medic, deoarece factorii de mediu de obicei afecteaza considerabil culoarea dintilor.

Cosmetica dentara are ca scop imbunatatirea aspectului dintilor prin albirea dentara, prin aplicarea de fatete dentare sau chiar prin aplicarea de bijuterii dentare. Este insa foarte important de subliniat ca toate manoperele ce tin de zona cosmeticii dentare trebuie realizate dupa ce s-a facut o igienizare riguroasa a cavitatii bucale in cabinetul stomatologic, explica medicul stomatolog Claudiu Lupascu (LLL Dental).

Albirea dentara este o manopera prin care culoarea dintilor este modificata de la nuanta lor naturala la o nuanta mai deschisa. Albirea in cabinet consta in aplicarea unui gel cu substanta activa pe suprafata dintelui dupa ce s-a realizat izolarea gingiei si a partilor moi. Este o metoda rapida si foarte eficienta, durata tratamentului fiind de aproximativ o ora si jumatate. Rezultatele albirii sunt spectaculoase, se pot obtine culori ale dintilor in medie cu 2-4 nuante mai deschise.

“Inainte de albirea dentara este necesar detartrajul si periajul profesional cu cel putin 24 de ore inainte. Pentru ca tratamentul de albire sa fie reusit, dupa efectuarea lui se recomanda evitarea consumului de bauturi colorate, iar fumatul este interzis. E posibila aparitia unei usoare sensibilitati dentare pentru 1-2  zile care poate fi combatuta prin aplicarea unei solutii cu fluor”, a mai explicat specialistul in estetica dentara.

Potrivit medicului Claudiu Lupascu, albirea se poate realiza si acasa, fiind necesara confectionarea in laboratorul dentar a unei gutiere care se aplica pe dinti. In aceasta gutiera se aplica gelul pentru albire. Aceasta metoda este destinata pacientilor care vor o albire graduala. Gutierele se poarta cateva ore in fiecare zi pana la obtinerea rezultatului dorit. Se poate folosi si ca metoda de mentinere a rezultatului obtinut prin albirea dintilor in cabinet.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:   2019  zambet perfect  rezolutii 2019 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!