Tu parles Francais? Noi te angajam

0 stele

529 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Tu parles Francais? Noi te angajam

Franceza nu este numai limba unei mari culturi, ci reprezinta, in egala masura, o sansa de dezvoltare personala si profesionala. Se stie ca tarile francofone ofera studentilor straini numeroase burse de studiu, dar trebuie de asemenea sa se cunoasca faptul ca mai bine de 2.000 de firme franceze sau francofone isi deruleaza activitatea in Romania: mai bine de 2.000 de posibilitati de angajare la sfarsitul studiilor voastre universitare sau chiar in timpul acestora.


Vorbesti franceza? Prin urmare, ai deja o sansa reala.

Miercuri, 24 aprilie, Institutul francez Iasi, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Lectoratul de franceza, Franco-Jobs si Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi va invita la o intalnire cu reprezentantii a 3 firme francophone care se afla in cautarea unor buni cunoscatori ai limbii franceze. Vorbesti, asadar, franceza? Capgemini, Véo Finances si Dalkia, firme care isi desfasoara activitatea la Iasi, te angajeaza!
    
Evenimentul se va desfasura pe durata intregii zile, incercand sa ofere publicului interesat informatiile necesare cu privire la oferta firmelor invitate, cursurile si examenele de franceza organizate de catre Institutul francez Iasi, tehnicile de redactare ale unui CV sau ale unei scrisori de motivatie de care cei care vor candida vor avea neaparata nevoie.

Programul, pe scurt:
 

  • 11.00-13.00 (Sala „Ferdinand”, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”): Intalnire de lucru (invitati: reprezentanti ai firmelor Capgemini, Véo Finances si Dalkia; reprezentanti ai Institutului francez Iasi, pentru prezentarea ofertei de cursuri si examene de franceza organizate de catre IF Iasi)
  • 14.00-18.00 (Lectoratul de franceza): Spatiu de informare
  • 14.00-15.30 (Institutul francez Iasi): Atelier (prima parte): „Redactarea unui CV” (Invitata: Cristina Firon, Franco-Jobs)
  • 16.00-17.30 (Institutul francez Iasi): Atelier (partea a doua): „Interviul de angajare” (Invitata: Cristina Firon, Franco-Jobs)


Acest eveniment va avea loc in cadrul Festivalului “Zilele Studentului Francofon”, unul dintre cele patru proiecte de traditie ale Asociatiei Studentilor Francofoni din Iasi, ajuns anul acesta la cea de-a IV-a editie. Acesta se va desfasura in perioada 24-28 aprilie si va oferi studentimii iesene 5 zile de activitati din toate domeniile - teatru, film, muzica, fotografie, conferinte si dezbateri, oportunitati de dezvoltare personala si concursuri cu premii.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!