Tu stii ce sunt panromanticii sau skoliosexualii?

0 stele

828 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Tu stii ce sunt panromanticii sau skoliosexualii?

Daca la inceput existau doar heterosexualii, iar apoi au aparut homosexualii si bisexualii, acum orientarile sexuale s-au diversificat si au aparut foarte multi termeni cunoscuti de putina lume.

 
Publicatia The Huffington Post a intocmit o lista cu 5 termeni care definesc orientarile sexuale, dar nu sunt foarte cunoscuti:
 
Pansexual - este acea persoana care se poate indragosti, sexual, emotional sau spiritual de oricine, indiferent de identitatea sexuala.
 
Panromantic - este persoana care se simte atrasa emotional si spiritual de oricine, indiferent de sex sau identitate de gen, dar nu este atrasa si sexual de acea persoana.
 
Skoliosexual - persoana care se simte atrasa sexual de persoanele cu identitate sexuala nonbinara, care nu se identifica cu sexul lor natural, precum transsexualii.
 
Graysexual - este o punte intre asexualitate si sexualitate. Aceste persoane pot simti atractie fizica fata de alte persoane, dar nu vor simti intotdeauna si atractie sexuala.
 
Lithromantic - persoana care are sentimente de dragoste pentru cineva, dar nu vrea ca sentimentul sa fie reciproc. Se mai numeste si masochism amoros.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!