Turneul final al Campionatului Universitar de Minifotbal, Brasov 4-7 mai

0 stele

663 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  5 mai 2014

Turneul final al Campionatului Universitar de Minifotbal, Brasov 4-7 mai

Primele doua echipe clasate din grupele Campionatului Universitar de Minifotbal (Universitatea "Petru Maior" din Targu Mures, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Universitatea "Politehnica" din Bucuresti, Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea "Politehnica" din Timisoara) se intalnesc la Brasov, in cadrul Turneului final, organizat de Student Sport, in perioada 4-7 mai.
   
Deschiderea oficiala va avea loc duminica, 4 mai, odata cu prezentarea echipelor si  tragerea la sorti, fiind urmata de doua zile de competitii intense, in care se vor stabili finalistele de miercuri. In ziua finalei, la baza sportiva FAN SPORT, in incinta scolii nr. 2, sunt programate cateva meciuri demonstrative: "Fotbal Feminin" si "Generatia de Aur", "Legendele Brasovului", "Dolce Sport",  la care sunt asteptati sa intre in teren nume mari ale fotbalului romanesc precum Jean Vladoiu, Miodrag Belodedici, Costel Galca, Victoras Iacob, Ciprian Paraschiv, Bogdan Stelea alaturi de alti jucatori reprezentativi pentru fotbalul brasovean. Invitat sa participe la acest eveniment, antrenorul si ambasadorul sportiv Student Sport Viorel Moldovan, a transmis un mesaj de sutinere pentru studenti si organizatori: "Ma bucur ca studentii pot participa la campionate universitare de acest gen si sprijin acest demers care stimuleaza o competitie benefica si deschide porti catre un viitor mai bun al sportului romanesc. Succes!"
   
"Campionatul Universitar de Minifotbal, organizat de Student Sport, e o competitie la care noi, Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" din Iasi, am muncit foarte mult. Anul trecut am fost vicecampioni, am obtinut locul II pe tara, si anul acesta dorim sa ocupam prima treapta a podiumului. Suntem increzatori si asteptam cu nerabdare faza finala de la Brasov", a declarat cu gandul la Turneul final si Marian Nistor, antrenor-capitan Univ. Tehnica "Gh. Asachi" Iasi.
   
Bilantul retrospectiv la incheierea celor cinci faze zonale din campionat, disputate in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu si Targu Mures, ne arata ca au fost angrenate in aceasta competie de minifotbal 23 echipe, reprezentand cu succes 10 centre universitare din tara, in total 276 jucatori, 356 de goluri marcate si peste 50 de ore de sport, petrecute in prezenta publicului entuziast din tribune, recompensat in pauze cu diverse premii.
   

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!