UBB lanseaza proiectul "Cursuri accesibile pentru studentii nevazatori"

0 stele

1022 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 19 iun 2013

UBB lanseaza proiectul 'Cursuri accesibile pentru studentii nevazatori'

Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca lanseaza astazi, 19 iunie, proiectul dedicat studentilor cu deficiente de vedere, "Cursuri accesibile pentru studentii nevazatori".

Proiectul a fost initiat de Fundatia Cartea Calatoare Focsani, in parteneriat cu Fundatia Orange, Universitatea "Babes-Bolyai" Cluj, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi, Universitatea din Bucuresti, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea din Oradea, noteaza Evz.ro.

Proiectul, finantat de Fundatia Orange, se va derula pe o perioada de 1 an si isi propune sa incurajeze accesul nevazatorilor la invatamantul superior si sa mareasca sansele studentilor nevazatori de a absolvi.

Proiectul are drept obiective infiintarea a sase centre de accesibilizare a informatiilor pentru persoanele nevazatoare, in care vor fi produse carti si cursuri pentru studentii cu probleme de vedere.

Evenimentul de lansare a proiectului "Cursuri accesibile pentru studentii nevazatori" va incepe la ora 12.00 si va fi gazduit de Centrul de Asistenta in Domeniul Tehnologiilor de Acces pentru Persoane cu Deficiente de Vedere, cladirea Universitas, str. Panduri, nr. 7.

Foto: ziarulunirea.ro

 

Citeste si

Cifra de scolarizare a universitatilor, alocata in functie de numarul de inscrisi

Admitere 2013: Admitere pe baza de dosar la majoritatea facultatilor Universitatii Transilvania

Cum sa creezi un CV social media

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!