UN NOU CENTRU SHSKESPEARE SCHOOL IN BUCURESTI

0 stele

3916 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

UN NOU CENTRU SHSKESPEARE SCHOOL IN BUCURESTI

Bucuresti, 8 octombrie 2009- Centrul de invatare a limbii engleze "Shakespeare School" isi va inaugura duminica, 11 octombrie , cel de-al doilea sediu, deschis intr-o zona centrala a Capitalei, pe strada Dimitrie Racovita nr.11, intre Piata Rosetti si bulevardul Pache Protopopescu.
Directorul centrului, Adriana Alionte, a declarat ca aici vor putea fi primiti circa 500 de noi elevi si studenti care doresc sa isi aprofundeze cunostintele in domeniul lingvistic.
" Asteptam in noul sediu cat mai multi elevi care doresc sa invete limba engleza. Suntem multumiti ca vom avea alte trei sali de clasa moderne, dotate cu apartura de ultima generatie+vorbim de LCD, table interactive care vor facilita predarea si instuirea in limba engleza, astfel incat cursanti sa fie atrasi la maximum si sa participe intens la ore ", a spus Alionte, care a adaugat ca la festivitatea de inaugurare a sediului se va tine si o lectie demonstrativa "Engleza la Shakespeare School" cu elevii care frecventeaza deja cursurile centrului.
Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School, fondat in anul 2002, a avut o evolutie remarcabila, reusind sa se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predarii limbii engleze, in care jocul este cheia invatarii eficiente.
Din septembrie 2006, a fost autorizat de CNFPA (Consiliul Nttional de Formare Profesionala a Adultilor) ca furnizori de formare profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru adulti , peste 16 ani.
In octombrie 2007, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti le-a acordat locul 3 in topul companiilor educationale din sectorul 2. Din ianuarie 2009, sunt membri plini ai QUEST (Asociatia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Scolile membre QUEST garanteaza cursantilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.
Datorita numarului mare de candidati pregatiti de Shakespeare School pentru a sustine examenele Cambridge si a rezultatelor excelente obtinute de acestia au fost recunoscuti de Universitatea Cambridge ca centru de pregatire pentru examene Cambridge.
Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a fost in ultimii ani de aproximativ 97%.
Directoarea "Shakespeare School" a precizat ca inscrierile la cursuri pentru anul de invatamant 2009-2010 se vor face in paralel la ambele sedii, in limita locurilor ramase disponibile.
La deschiderea oficiala au fost invitati reprezentanti ai Consiliului Britanic din Bucuresti, oficialitati ale Ambasadei Britanice, Ministerului Educatiei si Cercetarii, Ministerului Culturii si Cultelor, Primariei sectorului 2, cabinetului comisarului European Leonard Orban pentru multilingvism, dar si reprezentanti ai mass-media.
Blog: http://shakespeare-school.blogspot.com
Telefon/fax: 021.252.24.79
Mobil: 0744 31 44 37
E-mail: office@shakespeare-school.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!