Unde ma cazez vara asta in Bucuresti

Unde ma cazez vara asta in Bucuresti 5 1
5 stele

8306 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Unde ma cazez vara asta in Bucuresti

Cum sesiunea de examene se apropie de final, multi studenti se trezesc in situatia de a-si parasi caminul care i-a gazduit timp de noua luni. Pentru o parte, exista solutii cazarii peste vara in caminul in care au locuit. Pentru ceilalti, incepe cautarea!

Cand vine vorba de Bucuresti, orasul cu cei mai multi studenti, optiunile sunt numeroase. Cu toate acestea, limitandu-ne strict la oferta facuta de Universitatea din Bucuresti, va vom prezenta in cele ce urmeaza caminele care raman deschise peste vara, pentru a va putea orienta din timp si pentru a putea alege caminul potrivit.


Complexul Grozavesti


Asa cum i-a obisnuit deja pe studentii bucuresteni, caminele din complexul Grozavesti aflate pe Splaiul Independentei, nr 204, raman, in marea lor majoritate, deschise. Prin urmare, daca va tenteaza traiul in 2 (o varianta preferata adesea!), grabiti-va sa va inscrieti pe lista, pentru a prinde un loc in caminele A, B, C sau D. Din pacate, caminul A1 va fi inchis.


Complex Magurele


De asemenea, caminele din complexul Magurele, situate pe strada Fizicienilor, nr 3-9, raman deschise in aceasta vara. Oferta este valabila pentru toate caminele, si anume G1, G2, G3 si G4.


Complex Stoian Militaru


Daca va atrage complexul de camine Stoian Militaru, situat pe strada Stoian Militaru, nr 18, aflati ca va puteti caza si aici, in caminul M18.

Daca aceste camine vor ramane deschise, nu acelasi lucru se va intampla in cazul caminelor din complexul Theodor Pallady, Panduri, Kogalniceanu, Fundeni si Poligrafie. Motivele ar fi numarul redus de cereri, lucrarile de reabilitare, dar si cele economice, de tipul consumului prea ridicat de gaze.

O data locul ales, mai ramane sa va informati asupra conditiilor si a ofertei facute de caminele deschise in aceasta vara. Astfel, trebuie sa tineti cont de faptul ca tariful este de 10 lei pe zi (deci, mai ridicat decat in timpul anului universitar), dar beneficiati de 10% reducere daca achitati anticipat suma pentru cele trei luni de vara - totusi, o puteti achita si lunar, in anumite cazuri. Cererile se depun la caminul ales, moment in care veti primi o legitimatie valabila pe toata perioada verii, mai exact de la 1 iulie pana pe 24 septembrie.

 

Dana Saporan - editor Studentie.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: CAZARE  CAMIN 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!