Unde te cazezi daca esti student la ASE

0 stele

8700 vizualizari  |  3 comentarii

Unde te cazezi daca esti student la ASE

Daca ai fost admis in vara la Academia de Studii Economice din Bucuresti si vrei sa stai in camin, afla care este oferta universitatii tale si cand trebuie sa iti depui cererea de cazare!

Camine

Indiferent ca urmeaza sa studiezi la nivel licenta, masterat sau doctorat, ca student al Academiei de Studii Economice din Bucuresti vei beneficia de cazare intr-unul din urmatoarele complexe de camine: Agronomie, Belvedere, Moxa, Mecanica Fina, Tei si Vitan. Cele mai bune camine sunt Moxa D - Complex Belvedere Nou (nivel 1), respectiv Tei C1 - Complex Moxa Vechi (nivel 2).

 

Cereri de cazare


Cererile de cazare pentru anul universitar 2010/2011 pot fi completate online in perioada 16 august - 10 septembrie. Prelucrarea cererilor de cazare se va face intre 13 si 17 septembrie, rezultatele urmand a fi facute publice in data de 18 septembrie. Daca te numeri printre studentii care au primit un loc in camin, iti vei ocupa locul in perioada 27 septembrie - 1 octombrie.

In cazul in care nu ai obtinut un loc de cazare in prima etapa, mai ai o sansa in etapa de redistribuiri. Cererile de cazare se depun, in acest caz, intre 1 si 6 octombrie. Rezultatele se fac publice in data de 15 octombrie, iar cazarea, intre 20 si 22 octombrie.

Repartizarea se va face in functie de media obtinuta la concursul de admitere, in cazul studentilor la masterat si doctorat avand prioritate cei care ocupa un loc la buget.

Citeste si:
Camine si cazare in campusurile ASE

Dana Saporan - editor Studentie.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: CAZARE  ASE  CAMIN  STUDENTI 
Comentarii

Raspunde-i

Cautati hostel Antique.Merita in plus cunoasti oameni.

Raspunde-i

CAUT DE O ORA SI NU GASESC NICI-UN PRET....

Raspunde-i

sti care sunt preturile la fiecare camin?:D

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!