Universitatea '1 Decembrie 1918' Alba Iulia: Ocupa-ti locul in camin!

Universitatea '1 Decembrie 1918' Alba Iulia: Ocupa-ti locul in camin! 4 3
4 stele

7445 vizualizari  |  4 comentarii

Universitatea '1 Decembrie 1918' Alba Iulia: Ocupa-ti locul in camin!

In perioada 30 septembrie - 5 octombrie 2010, toti studentii Universitatii '1 Decembrie 1918' din Alba Iulia sunt asteptati sa isi ocupe locul obtinut in caminele institutiei, pe baza listelor stabilite.

Toti studentii care se regasesc pe listele cu locurile repartizate in caminele Universitatii '1 Decembrie 1918' din Alba Iulia trebuie sa se prezinte in perioada  30 septembrie - 5 octombrie 2010 cu urmatoarele acte:

- cartea de identitate;
- carnetul de student sau legitimatia de concurs (pentru anul 1);
- chitanta in valoare de 4 lei, achitata la Primaria municipiului Alba Iulia - Evidenta Populatiei, pentru efectuarea mutatiei in C.I.;
- suma de 90 de lei pentru studentii care ocupa locuri finantate de la bugetul de stat, 100 de lei pentru studentii care ocupa locuri cu taxa si 50 de lei pentru studentii care sunt fii de cadre didactice - suma reprezinta tariful de cazare pentru luna octombrie 2010;
- adeverinta medicala eliberata de la dispensarul studentesc al universitatii.

Cazarea se face zilnic in perioada mentionata, intre ore 8,00 - 18,00. Studentii care nu se prezinta in aceasta perioada pentru a-si revendica locul obtinut in oricare dintre caminele Universitatii '1 Decembrie 1918' din Alba Iulia isi pierd dreptul la cazare. Locurile ramase neocupate urmeaza a fi redistribuite in perioada de 6-8 octombrie 2010.

Conform regulamentului de cazare in caminele Universitatii '1 Decembrie 1981' din Alba Iulia, la repartizarea in camine urmatoarele  categorii de studenti vor beneficia de prioritate, in urmatoarea ordine:

- studentii orfani de ambii parinti, cei proveniti din centre de plasament sau plasament familial;
- studentii straini bursieri ai statului roman;
- studentii ai caror parinti beneficiaza de prevederile Legii 42 din 1990 republicata care dovedesc cu certificatul eliberat de comisia pentru aplicarea acestei legi, ca unul dintre parinti a dobandit calitatea de , Luptator pentru Victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989' sau de 'Erou martir' cu una dintre mentiunile : ranit, retinut, ranit si retinut, remarcat prin fapte deosebite;
- studentii romani de la cursurile de zi finantati de la buget pe baza rezultatelor obtinute in activitatea de cercetare, sportiva, culturala sau organizationala, olimpiade, etc;
- copii cadrelor didactice ( parinte, intretinator legal ), admişi pe locurile finantate de la bugetul de stat, au prioritate si beneficiaza de gratuitate in caminele studentesti. Copii personalului din invatamant, au doar prioritate la cazarea in camine.

Universitatea '1 Decembrie 1918' din Alba Iulia dispune de 4 camine pentru studenti, cu o capacitate de 650 de locuri. Acestea dispun de camere cu trei paturi dotate cu grup sanitar, televizor si frigider, si conexiune Internet. Caminele mai sunt dotate si cu o sala de lectura, sala cu masini de spalat si un oficiu cu aragaze si cuptor cu microunde.

Dana Saporan - editor Studentie.ro


 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Universitate  STUDENTI  CAMIN  alba iulia 
Comentarii

Raspunde-i

De ce e varza michael? Esti student acolo si esti nemultumit de ce se intampla la cazare?

Raspunde-i

varza

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!