URMA completeaza line-up-ul 18+ festival

0 stele

306 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

URMA completeaza line-up-ul 18+ festival

Urechile ciulite si inima deschisa pe Cetatuie in seara de 17 mai! URMA, unul dintre cele mai complexe si mai iubite proiecte muzicale romanesti concerteaza la 18+ festival in prima seara a evenimentului. Artistii vor bucura publicul cu un program impecabil care include piese de succes de pe cel mai recent album al trupei, "Lost and found", cum ar fi "Terminus" "All Wrong" sau "Cine Iubeste si Lasa", videoclipurile acestor single-uri depasind deja 1.000.000 de vizualizari pe YouTube.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si online pe www.eventim.ro

Nascuta in primavara lui 2003, povestea URMA este o frumoasa calatorie, asa cum o descriu insasi artistii; un drum al carui jurnal de bord poate enumera o colectie muzicala valoroasa, adunata in nu mai putin de 4 materiale discografice, sute de concerte in toata tara, dar si pe mai multe scene din afara ei si nu in ultimul rand multe momente autentice a caror experienta URMA reuseste sa o pastreze si imparta prin ceea ce fac cu un public numeros.

Recunoscuti pentru atentia deosebita pe care o acorda calitatii sunetului, complexitatii si subtilitatii muzicii pe care o pun in scena, URMA isi respecta promisiunea inglobata in propriul nume, lasand cu fiecare album in spate o viziune artistica plina de sens.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: evenimente cluj-napoca  18+  festivaluri studenti 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

ITFest revine cu o noua editie! ITFest revine cu o noua editie!