USAMV Cluj lanseaza azi un proiect de finantare pentru practica studentilor

0 stele

1697 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  7 mar 2012

USAMV Cluj lanseaza azi un proiect de finantare pentru practica studentilor

"Pregatirea Practica - Investitie pentru Viitorii Specialisti in Agricultura". Asa se numeste proiectul cofinantat din Fondul European prin POSDRU 2007-2013 care va fi lansat astazi, 7 martie, in cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.

Proiectul vizeaza efectuarea de stagii de practica profesionala de catre 720 de studenti din cadrul USAMV Cluj in Regiunea Nord-Vest a tarii.

"Participand la activitatile proiectului, studentii devin parte a unei retele de profesionisti - angajatori, cadre universitare, fosti si actuali studenti din domeniile agricultura, ingineria produselor alimentare, ingineria mediului, horticultura, peisagistica, silvicultura, zootehnie, biotehnologii, medicina veterinara - un atu important ca viitori absolventi", a declarat managerul proiectului, Prof. univ. dr. Doru Pamfil, potrivit Edumanager.ro

Pagina oficiala a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca iti sta la dispozitie pentru detalii suplimentare referitoare la proiect si derularea acestuia.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: PROIECT  USAMV Cluj-Napoca  PRACTICA  STUDENTI 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!