Vezi ce filme intra in cinema in acest weekend

0 stele

570 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Vezi ce filme intra in cinema in acest weekend

Se apropie weekend-ul si inca nu ai planuri? Ce zici de un film la mall?
Iata programul pentru perioada 23-29 octombrie 2015 la  Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.
 


Avanpremiere:

Infernul din Amazon - Digital ( The Green Inferno - Digital)

Un grup de tineri activisti din New York calatoresc in jungla amazoniana pentru a milita sa protejeze un trib aflat in pericol de disparitie. In timpul zborului, avionul in care sunt tinerii are probleme si se prabuseste, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai in mainile celor pentru care au venit sa militeze.

Cu: Daryl Sabara,Kirby Bliss Blanton,Richard Burgi,Magda Apanowicz,Lorenza Izzo,Ariel Levy,Sky Ferreira,Nicolás Martínez,Ignacia Allamand,Matías López
Regia: Eli Roth
Hotel Transilvania 2 - 3D ( Hotel Transylvania 2 - 3D)

Cand vampirul de moda veche-veche-veche Vlad ajunge la hotel la o reuniune de familie improvizata, Hotelul Transilvania intra intr-o coliziune intre supranaturalul de moda veche si moda actuala.

Cu: Adam Sandler,Selena Gomez,Steve Buscemi,Fran Drescher,David Spade,Mel Brooks,Robert Englund,Andy Samberg,Kanye West
Regia: Lee Unkrich
Hotel Transilvania 2 - 3D - dublat ( Hotel Transylvania 2 - 3D)

Cand vampirul de moda veche-veche-veche Vlad ajunge la hotel la o reuniune de familie improvizata, Hotelul Transilvania intra intr-o coliziune intre supranaturalul de moda veche si moda actuala.

Cu: Adam Sandler,Selena Gomez,Steve Buscemi,Fran Drescher,David Spade,Mel Brooks,Robert Englund,Andy Samberg,Kanye West
Regia: Lee Unkrich

  Premiere:
Ultimul vanator de vrajitoare - Digital ( The Last Witch Hunter - Digital)

The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vanator de vrajitoare (Diesel), nevoit sa faca echipa cu una din inamicele sale, o vrajitoare, pentru a impiedica intrunirea sacra a vrajitoarelor - ce urmeaza sa aiba loc in New York-ul zilelor noastre - si a evita astfel condamnarea pe vecie a umanitatii.
Cu: Vin Diesel,Elijah Wood,Michael Caine,Lotte Verbeek,Rose Leslie,Joseph Gilgun, Dawn Olivieri,Isaach De Bankolé,Rena Owen
Regia: Breck Eisner

Super Chef - Digital (Burnt - Digital)
 
Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – si a pierdut totul. Un adevarat rockstar cu 2 stele Michelin, dar si cu obiceiuri nesanatoase pe masura, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a facut totul altfel, de fiecare data, si nu i-a pasat niciodata decât de emotia crearii unei explozii de gusturi.

Totusi, pentru a avea propria sa bucatarie si a obtine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabila, amuzanta si emotionala despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni si importanta de a primi o a doua sansa în viata.
Cu: Bradley Cooper,Uma Thurman,Sienna Miller,Jamie Dornan,Emma Thompson,Daniel Brühl,Lily James,Omar Sy
Regia: John Wells
 
Lumea e a mea - Digital (Lumea e a mea - Digital)

Lumea e a mea / The World is Mine, o drama despre generatia 2000, aduce in prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescenta ca oricare alta din Constanta.

Larisa vrea multe de la viata: bani, valoare, influenta, popularitate si respect. Si acum, fiind indragostita, va face totul pentru a le obtine.

Lumea e a mea / The World is Mine este un film colorat si amar, viu si strident, despre revolta inutila a unei generatii pentru care notorietatea se masoara in vizualizari pe Youtube si like-uri pe Facebook.
Cu: Ana Maria Guran,Iulia Ciochina,Oana Rusu,Ana Vatamanu,Florin Hritcu
Regia: Nicolae Constantin Tanase

Pentru vizionarea intregului program click download
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: FILM  PROGRAM  CINEMA  hollywood multiplex 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!