Viitor doctorand? Pleaca cu o bursa in Danemarca!

0 stele

4699 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 23 aug 2010

Viitor doctorand? Pleaca cu o bursa in Danemarca!

Daca tocmai ti-ai incheiat studiile masterale si iti doresti sa urmezi un doctorat, o poti face in cadrul unei universitati prestigioase din Danemarca. Oferta este generoasa, tot ce trebuie tu sa faci este sa te decizi in timp util si sa aplici!

Oferte de burse pentru doctoranzi, in cele mai diverse domenii de studiu, se gasesc in modulul Burse si Scoli de vara din Studentie.ro. Iata cateva dintre acestea:

Bursa pentru doctoranzi in Stiinte Politice - Universitatea de Sud, Danemarca
Departamentul de Stiinte Politice si Management Public din cadrul Universitatii de Sud din Danemarca ofera cinci burse pentru doctoranzi, pe o perioada de trei ani, incepand cu 1 octombrie 2010. Daca ai o diploma de masterat in domeniul stiintelor politice, al psihologiei politice ori al comuncarii politice sau, pur si simplu, ai o lucrare de dizertatie care sa abordeze o tema legata de domeniul politic, nu ezita sa aplici! Mai multe detalii gasesti in articolul PhD scholarship in Political Science, Department of Political Science, University of Southern Denmark.

Bursa pentru doctoranzi in domeniul biochimiei si al biologiei moleculare
Universitatea de Sud din Danemarca, cu sediul in Odense, ofera burse pentru doctoranzi si in cadrul Departamentului de Biochimie si Biologie Moleculara si este adresata tuturor celor interesati de studiul metabolismului lipidelor, si nu numai. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta bursa, citeste articolul PhD Fellowship: Transcriptional Regulation of Lipid Storage.

Bursa pentru doctoranzi in domeniul stiintelor sociale
Daca esti pasionat de domeniul stiintelor sociale si ai studii de specialitate, atunci bursa Universitatii Syddansk ar putea fi intocmai ceea ce cautai! Durata studiilor doctorale este de trei ani, bursa fiind oferita de-a lungul intregii perioade. Mai multe informatii despre aceasta bursa gasesti in articolul PhD Fellowship at the Department of Border Region Studies.

Bursa pentru doctoranzi in Fizica si Chimie
Nu in ultimul rand, Universitatea de Sud din Danemarca ofera una sau doua burse pentru doctoranzi, in Fizica si Chimia Sistemelor Complexe, incepand cu data de 1 noiembrie 2010. Chiar daca nu ti-ai obtinut inca diploma de masterand, dar esti interesat de acest domeniu de studiu, iti poti trimite dosarul de aplicare. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta bursa, citeste PhD Scholarships in Physics and Chemistry of Complex Systems-Denmark.

 

 Citeste si:

4 motive de a urma un doctorat

Top 20 de doctorate in Marea Britanie - Psihologie

Doctoratul: Te bagi ori ba?

 

Dana Saporan - editor Studentie.ro


 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!