Vineri, 22 mai, studentii dau culoare Clujului!

0 stele

618 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 18 mai 2015

Vineri, 22 mai, studentii dau culoare Clujului!

Vinerea aceasta e sarbatoare mare la Cluj-Napoca, Capitala Europeana a Tineretului in 2015 si al doilea cel mai mare centru universitar al tarii. Vineri, 22 mai, in prima zi a Zilelor Clujului, studentii vor fi „fruncea” in cadrul manifestarilor organizate cu aceasta ocazie in Orasul Comoara al Transilvaniei. Evenimentul Zilele Clujului se incadreaza anul acesta in seria de manifestari ce alcatuiesc programul Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului.

 
Asadar, daca esti student la Cluj, nu trebuie sa ratezi, vineri, cu incepere de la ora 9.00, evenimentul de Incheiere a Anului Universitar ce va fi gazduit de Sala Polivalenta, de la ora 10.30 Parada Universitatilor Clujene si de la ora 11.30 spectacolul de culoare si muzica din Piata Unirii.
 

Petrecerea incepe la pranz in Piata Unirii si tine mult dupa apusul soarelui

Vineri, 22 mai, dupa parada universitatilor si incheierea anului universitar, studentii clujeni cu chef de viata si dornici de distractie, vor avea parte, incepand cu ora 12.00 de un spectacol pe cinste, cat sa nu-l uite toata viata. Asadar, cei care vor veni sa petreaca alaturi de studenti vineri, sunt, in ordine cronologica:
 
12:00 Concert Bigg Dimm A’Band
18:00 The Cluj-Napoca Cup Song Record by Transylvania College cu Alexandra Ungureanu & Crush
19:00 David & The Six Martini Band
20:00 Vunk
21:00 Iris & Friends: Cristi Minculescu, Felicia Filip, Dan Bittman, Dan Chiorean
 

Festival culinar pe placul studentilor

Tot vineri, 22 mai, debuteaza pe Str. Mihail Kogalniceanu din Cluj-Napoca, un festival pe placul studentilor pofticiosi, care va tine pana pe 24 mai. Este vorba de un festival culinar, unde veti putea degusta diverse preparate delicioase pregatite de maestri bucatari de renume international.
Tot aici vor avea loc diverse ateliere de gatit precum si pregatirea celui mai mare Cheesecake, care va intra cu siguranta in cartea recordurilor si care va fi ingurgitat de toti cei aflati prin zona dupa inregistrarea recordului. Yammmmyyyy.
 

The Fun Zone – Zilele Clujului

Si daca dimineata veti sarbatori incheierea anului universitar, dupa amiaza va veti putea considera in vacanta pentru o scurta perioada de timp, pana cand licenta va va readuce cu picioarele pe pamant. Asadar, profitati din plin de Fun Zone-ul ce va functiona in  Parcul Central “Simion Bărnutiu” – zona Casino, incepand din data de 22 mai, intre orele 10.00 – 22.00. Aici veti putea face tir cu arcul, catarari pe panouri speciale, veti putea juca ping-pong, veti putea participa la ateliere de corzi, veti profita la maxim de terenul de fotbal gonflabil, veti face canoe pe lac, veti lenevi in hamace sau ve veti demonstra curajul si priceperea la tiroliana.
 
Zilele Clujului se vor desfasura timp de 5 zile (22 mai – 26 mai) iar evenimentele se vor tine lant in aceste zile dedicate, clujenilor si numai lor. Printre manifestarile la care merita sa luati parte, prilejuite de Zilele Clujului 2015 se numara: un tur ghidat prin padurea Hoia-Baciu, o seara de muzica clasica in Piata Unirii (Stradivarius Enescu
Experience cu Alexandru Tomescu-vioara Stradivarius Elder  si Eduard Kunz-pian), spactacole de teatru, spectacole de muzica folk, o tabara antica  si lupte de gladiatori, dar si spectacole de dansuri medievale si Commedia dell`arte.
 
 
 
Foto: ziuadecj.realitatea.net

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!