Vino cu ATRAG de 1 Decembrie sa facem Romania Mare!

0 stele

1799 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Vino cu ATRAG de 1 Decembrie sa facem Romania Mare!

Asociatia Tinerilor Romani din Afara Granitelor (ATRAG) in parteneriat cu Organizatia Studentilor la Studii Europene Iasi (O.S.S.E.I.), Asociatia Studentilor Francofoni Iasi (ASFI), Asociatia Studentilor Europeni Iasi (AEGEE), Board of European Students of Technology (BEST) Iasi organizeaza  joi, 1 decembrie, orele 12.00, in Piata Unirii, o activitate de sarbatorire a celor 93 de ani de la Marea Unire a anului 1918.

Programul cuprinde un flash-mob prin care se va crea un tricolor mare format din oameni si o actiune de daruire a panglicii tricolor tuturor trecatorilor.

Marea Unire din 1918 a fost si ramane pagina cea mai sublima a istoriei romanesti. Maretia ei sta in faptul ca desavarsirea unitatii nationale nu este opera nici unui om politic, a nici unui guvern, a nici unui partid; este fapta istorica a intregii natiuni romane, realizata intr-un elan tasnit cu putere din strafundurile constiintei unitatii neamului, un elan controlat de fruntasii politici, pentru a-l calauzi cu inteligenta politica remarcabila spre telul dorit.

ATRAG este asociatia care promoveaza valorile nationale romanesti la orice nivel al vietii: cultural, social, economic prin orice gen de activitati care permit realizarea acestui scop.


Asociatia Tinerilor Romani din Afara Granitelor este o organizatie non-guvernamentala, non-profit si apolitica.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: PROGRAM  1 decembrie    atrag iasi 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!