Vino la Curatenia de Primvara in Gradina Botanica!

0 stele

1330 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Vino la Curatenia de Primvara in Gradina Botanica!

Sambata, 8 mai 2010, are loc "Curatenia de primavara" in Gradinile Botanice din Bucuresti, Cluj-Napoca si Craiova. Evenimentul este organizat de Asociatia Team Work si reuneste 500 de studenti din cele trei centre universitare pentru a da o infatisare de primavara gradinilor botanice din orasele lor.
 

Proiectul a inceput in 2006 si se afla anul acesta la a cincea editie in Bucuresti, la a patra in Cluj-Napoca si la a doua in Craiova. Editiile anterioare au adus laolalta aproape 2.000 de studenti si elevi din cele trei orase. 500 de voluntari sunt asteptati sa participe si in acest an la eveniment. Actiunea de ecologizare are loc intre orele 9.00 si 17.00, sub indrumarea personalului Gradinilor si a voluntarilor Team Work. Participarea la eveniment se face pe baza de inscrieri, acestea desfasurandu-se in perioada 24 aprilie - 5 mai 2010 pe website-ul www.teamwork.org.ro.


"Curatenia de Primavara" face parte, alaturi de "Gradina Copilului si a Parintelui" (iunie) si de "Curatenia de Toamna" (octombrie), dintr-un proiect mai amplu, "Gradina Botanica - Gradina orasului meu", ce beneficiaza de sprijinul Gradinii Botanice "Dimitrie Brandza" a Universitatii din Bucuresti, al Gradinii Botanice "Alexandru Borza" a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si al Gradinii Botanice "Alexandru Buia" a Universitatii din Craiova. Proiectul isi propune sa aduca gradina botanica mai aproape de comunitate prin implicarea in activitati care sa creeze sau sa intareasca legatura dintre acestea, dezvaluind beneficiile pe care un spatiu verde, dublat de latura educativa, le poate aduce dezvoltarii personale si comunitare.
 

Asociatia Team Work este o organizatie nonguvernamentala ce are misiunea de a facilita acumularea de catre studenti, prin activitati de voluntariat, a experientei necesare incadrarii eficiente pe piata muncii. isi propune promovarea in randul studentilor a unei atitudini pozitive fata de voluntariat si munca in echipa, inlesnirea contactului dintre studenti si mediul economic, valorificarea prin practica a cunostintelor teoretice ale studentilor, in cadrul acestor proiecte fiind promovata invatarea prin participare si munca in echipa.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!