VOLKSBANK ROMANIA A AJUNS LA 100 DE UNITATI PROPRII

0 stele

2697 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

VOLKSBANK ROMANIA A AJUNS LA 100 DE UNITATI PROPRII

Volksbank Romania a ajuns la o suta de unitati proprii si un numar de 60 de parteneriate in sistem de franciza, ca urmare a continuarii strategiei de extindere a retelei, a anuntat joi banca. Unitatea cu numarul 100 a fost deschisa in Cluj Napoca si este a doua sucursala a bancii din acest oras, potrivit comunicatului bancii.
In acest an, Volksbank Romania a deschis 20 sucursale proprii in orase precum Reghin, Calarasi, Campina, Dorohoi, Medgidia, Mioveni, Targu Secuiesc, Falticeni sau Targu Neamt. De asemenea, Volksbank Romania a deschis cate doua sucursale in Targu Mures, Craiova, Iasi si Bucuresti si cate una in Timisoara, Brasov si Cluj Napoca.
Banca a acordat pana la finalul lunii martie credite in valoare de 1,02 miliarde euro, in crestere cu 27% fata de decembrie 2006, cand portofoliul de credite era de 802,5 milioane euro. Banca estimeaza ca va avea un portofoliu de credite de 1,45 miliarde euro la finalul acestui an.
Volksbank Romania a obtinut un profit inainte de impozitare de 4,1 milioane euro in primele trei luni ale acestui an si estimeaza o crestere a profitului brut cu 61% in 2007 fata de anul trecut. Banca se asteapta sa obtina un profit brut de 22,11 milioane euro in acest an.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Unitati  VOLKSBANK  PROPRII 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!