Vrei sa fii mai atragator? Iata ce trebuie sa faci!

0 stele

1525 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Vrei sa fii mai atragator? Iata ce trebuie sa faci!

Pentru a fi atragator pentru sexul opus ai nevoie de ceva mai mult decat de un corp armonios si un chip frumos. De fapt, putem sa compensam multe defecte fizice cu o serie de alte calitati care sunt de multe ori mai importante pentru reprezentantele sexului frumos decat abdomenul plat si bicepsii bine conturati. Iata mai jos despre ce este vorba:


1.    Fii amuzant

Multe studii au aratat ca femeile sunt mai interesate de barbatii care stiu sa le faca sa rada. Potrivit antropologilor, femeile sunt atrase de barbatii amuzanti pentru ca par mai sociabili si mai inteligenti, alte calitati foarte importante pentru acestea la un partener.

 

2.    Inconjoara-te de prieteni

Un studiu efectuat in 2014 de catre Universitatea din California, San Diego, a aratat ca oamenii arata mult mai bine atunci cand sunt intr-un grup. Asta pentru ca mintea noastra percepe fetele dintr-un grup ca un agregat, prin urmare toate fetele vor arata acceptabile. Cel mai mare avantaj il au in aceste imprejurari persoanele mai uratele inconjurate de oameni foarte atragatori.

 

3.    Treci peste discutiile formale

Studiile au aratat ca persoanele sunt mai atrase unele de altele atunci cand cunosc detalii intime despre despre altele, in felul acesta realizandu-se mai repede o legatura emotionala. Asadar, pe viitor, daca te intereseaza cineva cu adevarat, lasa discutiile banale la o parte si incearca sa cunosti detalii personale despre ea. Un alt studio efectuat la Harvard arata ca atunci cand vorbim despre noi in insine in creier se activeaza aceleasi zone ca si atunci cand facem sex.

 

4.    Fii lider

Un studiu din 2014 a aratat ca oamenii sunt mai atrasi de liderul unui grup decat de membrii grupului, asta pentru ca liderul inseamna putere si tuturor ne place sa fim nconjurati de oameni puternici.

 

5.    Zambeste

Se pare ca barbatii care zambesc mai des sunt perceputi ca fiind mai atragatori decat cei care au trasaturi foarte armonioase dar nu se arata deloc deschisi si dornici sa se apropie.

 

6.    Fii dragut

Un studiu efectuat in China in 2014 a aratat ca daca cineva aude numai de bine despre o persoana, cand o va intalni fata in fata o va gasi automat atragatoare. Efectul invers se va intampla cand vestile auzite despre o persoana vor fi negative.

 

7.    Sa locuiesti intr-o casa frumoasa

Statutul unui barbat conteaza foarte mult atunci cand o femeie decide daca acesta este mai atragator sau mai putin atragator. Asadar o casa frumoasa, intr-o zona buna, iti va mari „nota” cand vine vorba de gradul de atractivitate pentru ca se considera ca acesti barbati sunt mai capabili sa aiba grija de o familie.Foto: imgkid.com


 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!