Vreme deosebit de calda la final de saptamana! Prognoza meteo pentru weekend

0 stele

289 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Vreme deosebit de calda la final de saptamana! Prognoza meteo pentru weekend

Finalul acestei saptamani aduce temperaturi ridicate, de vara, in toata tara. Temepraturile vor fi extrem de ridicate pentru aceasta perioada a anului, in unele regiuni ajungand pana la 25 de grade Celsius.

 

Vineri vremea va fi deosebit de calduroasa. Cerul va fi mai mult senin iar temperaturile mai ridicate decat mediile climatologice pentru aceasta perioada. Vantul va avea unele intensificari in Dobrogea, Muntenia si sudul Banatului. Izolat in zonele joase de relief dimineata va fi ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 25 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi predominant insorita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor urca pana la 22-23 de grade Celsius.

Sambata, vremea se va mentine frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat mediile multianuale in regiunile intracarpatice si apropiate de acestea in rest. Pe alocuri se poate ridica ceata in cursul diminetii. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare in sudul Moldovei, in jumatatea estica a Munteniei si in Dobrogea, precum si in sudul Banatului. La nivelul intregii tari temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 24 de grade Celsius, potrivit realitatea.net.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa cu cer mai mult senin, iar valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice datei. Temperaturile minime se vor incadra intre 9-11 grade Celsius, iar cele maxime intre 21- 22 de grade Celsius.

Duminica, vremea va fi in continuare frumoasa si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil in estul si in sud-estul teritoriului si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului, pe crestele montane si in Dobrogea si in jumatatea de est a Munteniei. Temperaturile maxime sse vor incadra intre 16 si 25 de grade Celsius.

Si in Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 7-9 grade Celsius, iar cele maxime intre 21- 22 de grade Celsius.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: VREMEA  starea vremii  conditii meteo  vremea weekend 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!