VREMEA se raceste. Vezi PROGNOZA METEO pentru marti si miercuri

0 stele

640 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  8 dec 2015

VREMEA se raceste. Vezi PROGNOZA METEO pentru marti si miercuri

Marti, in zonele joase de relief se va semnala ceata sau nori josi, dimineata, local in centru, est si nord-vest, pe arii restranse in vest si izolat in rest, iar noaptea, in extindere peste toata Moldova, partea continentala a Dobrogei si cea mai mare parte a Munteniei si numai pe arii restranse in celelalte zone.

 In rest, cerul va fi variabil spre partial noros. Izolat va burnita si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 11 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade, mai scazute in depresiuni, spre -8 grade.

BUCURESTI

Cerul va fi temporar noros ziua si in prima parte a noptii, apoi se va extinde treptat nebulozitatea joasa. Dimineata si din nou spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de -2...1 grad.

 MIERCURI

IN TARA

Cerul va fi mai mult noros si se va semnala ceata, pe arii restranse asociata cu burnita, indeosebi in prima parte a zilei si din nou noaptea, local in regiunile extracarpatice si pe arii restranse in rest. Spre sfarsitul intervalului, izolat vor cadea precipitatii slabe in nord si nord-vest, mai ales ninsori la munte si predominat ploi la altitudini mai joase. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade, mai scazute in depresiuni.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Prognoza  VREMEA  METEO  FRIG  raceste 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!