Zilele ASID: studenti pentru studenti, de 6 ani!

0 stele

588 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Zilele ASID: studenti pentru studenti, de 6 ani!

In perioada 4-7 aprilie 2011, Asociatia Studentilor la Istorie "Dacia" (ASID) organizeaza Zilele ASID, reprezentand o serie de activitati cu prilejul aniversarii a 6 ani de activitate.

 

In fiecare an, la inceputul lunii aprilie, sarbatorim studentul, voluntariatul si implicarea comunitara. Astfel, Zilele ASID reprezinta momentul in care studentii Facultatii de Istorie, dar si studentii din alte facultati ale Universitatii din Bucuresti, au posibilitatea de a participa la actiuni menite sa contribuie la dezvoltarea lor personala si profesionala.

 

Evenimentul se va desfasura timp de patru zile, pe parcursul carora vor fi derulate numeroase activitati, precum: ASID StudBook – targ de carte studenteasca, workshop-uri, seminarii de informare ISHA (International Students History Association), training-uri, seara de film, campionat de fotbal, iesire in parc cu biciclete si role, LAN Party si petrecere aniversara. Detaliile despre programul si desfasurarea activitatilor pot fi gasite pe site-ul ASID.

 

Eveniment realizat de ASID, cu sprijinul oferit de Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti si Uniunea Studentilor din Romania.

 

Asociatia Studentilor la Istorie "Dacia" este asociatia reprezentativa a studentilor din Facultatea de Istorie a Universitatii din Bucuresti. Promoveaza voluntariatul si implicarea civica si sociala, printr-o gama variata de evenimente: stiintifice (de profil) si culturale prin conferinte, sesiuni nationale si internationale de comunicari stiintifice, evenimente caritabile, competitii sportive si artistice.


Sursa: Unibuc

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: VOLUNTARIAT  UNIBUC  asid  Universitatea Bucuresti 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!