Ziua Studentului Antreprenor: FestudIS 2013

0 stele

689 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ziua Studentului Antreprenor: FestudIS 2013

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi invita studentii pasionati de antreprenoriat si dornici de a se dezvolta atat din punct de vedere personal, cat si profesional, la conferinta Ziua Studentului Antreprenor, activitate ce se va desfasura in cadrul FestudIS, pe data de 15 mai 2013, in sala de conferinte a Palas Mall, incepand cu ora 18:00.
   
Acest proiect isi propune sa le ofere studentilor sansa de a invata de la tineri antreprenori care lucreaza sau au propria afacere, care sunt buni in domeniul lor de activitate si care vin sa impartaseasca din cunostintele lor. Astfel, cei prezenti la eveniment vor discuta cu George Oprea (Outdoor 360), Ciprian Ionescu (September Media), Alexandru Grigoras (PR specialist- Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi) si Maricica Mihaila (CIPO- Centrul de Informare Profesionala, Orientare in cariera si Plasament). Totodata, la eveniment vor fi prezenti si alti tineri care au facut performanta in domeniile lor de pregatire, care pot impartati din experienta lor.

ZSA este un eveniment interactiv ce-si propune sa aduca in discutie antreprenoriatul si liderii sai, invitand participantii sa intre in lumea minunata a afacerilor. Organizat ca o conferinta-dezbatere, „ Zilele Studentului Antreprenor” ofera studentilor participanti posibilitatea de a pune intrebari si de a sta de vorba cu invitatii, orientandu-se spre promovarea valorilor si intereselor studentesti.     

Intrarea este libera, iar inscrierea la eveniment se poate face completand acest chestionar: https://docs.google.com/forms/d/1VFkvpdUfWHiSYfsa6Y5vdUuqyMEUyb4uDPGkK-GMNe4/viewform?pli=1

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: asfi iasi  FEstudIS  evenimente iasi 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!