Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

LIMBA ARABA CU ARIEL

LIMBA ARABA CU ARIEL 5 1
5 stele

3783 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Centrul de limbi straine ARIEL este o initiativa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti. Echipa noastra cuprinde exclusiv profesori formati la Facultatea de Limbi Straine, cadre universitare, absolventi si cei mai buni studenti din anii terminali. Acestia folosesc o experienta de predare dobandita atat in tara, cat si in strainatate, metode eficiente si stimulante. Acordam o pondere la fel de mare limbilor straine de larga circulatie si limbilor minoritare. Cursurile de limba araba ocupa un loc special in grila de progame.
Spre deosebire de alte scoli de predare a cursurilor de limbi straine, Centrul ARIEL isi face o prioritate din a lucra cu grupe restranse sau individual. Astfel, cursantii nostri beneficiaza de o atentie sporita din partea profesorului, activitatile in grup devin cu adevarat eficiente si comunicarea in cadrul cursurilor este imbunatatita. In acelasi scop sunt folosite testele de evaluare a cursurilor, cuprinzand aprecieri, sugestii sau critici din partea cursantilor. Cursurile pot avea loc la sediul nostru sau al firmei dumneavoastra.
O noutate o reprezinta cursurile intensive pentru adulti pe toata perioada verii si cursurile intensive pentru copii si adolescenti organizate pe doua module, in timpul lunii august.Cursurile au loc fie la sediul firmei dumnevoastra, fie in cladirea Facultatii de Limbi Straine din Pitar Mos 7-13. O grupa de curs cuprinde minimum 5 cursanti si maximum 10. Perioadele de inscriere variaza de la o limba straina la alta, durand, in general, doua saptamani. Inscrierile au loc tot timpul anului.
Structura cursurilor cuprinde un numar de module de 32 de ore. Fiecare modul dureaza 2 luni, iar cursurile se desfasoara in ritm de 2 sedinte a cate 2 ore pe saptamana. La finalul fiecarui modul, cursantii primesc un certificat de participare, in care se precizeaza tipul si durata cursului, precum si calificativul obtinut in urma examenului final si a activitatii din timpul cursului. In urma frecventarii unui curs complet (toate modulele), se elibereaza o diploma de absolvire.
Contact:
Facultatea de Limbi si Literaturi Straine - Strada Edgar Quinet 5-7 Sector 1, cod 70106, Bucuresti
Telefon: +021 312 13 13
| Fax +021 312 13 13 | E-mail: office@limbi-straine.ro

 
Citeste mai mult despre: LIMBA  ARABA  ARIEL 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: